U zocht op: leveranciers keukens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Hansgrohe

Internationalelaan 55k -1070Anderlecht

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Core Concept

Albert Van Cotthemstraat 64 -1600Sint-pieters-leeuw

Core Concept is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Wij garanderen een competente en efficiënte opvolging, vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.

Bonnet Benelux

Paapsemlaan 11 -1070Anderlecht

Bonnet-Benelux is specialist op het gebied van grootkeuken apparatuur met vestigingen in Nederland (Woerden) en Belgie (Kampenhout en Namen). Zowel in Nederland (35) en Belgie (23) hebben wij een eigen team installateurs en technische ...

Aramark

Waversesteenweg 1110 -1160Brussel 16

Aramark bereidt elke dag duizenden kwalitatieve maaltijden voor bedrijven, scholen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.Bedrijven of instellingen kunnen ook op Aramark een beroep doen voor drank- en voedingsautomaten en facilitaire diensten.

Sabemaf

Avenue Eiffel 8 -1300Wavre

De firma Sabemaf bestaat sinds 1925.Sabemaf is reeds 4 generaties lang een "familie" bedrijf.De specialist in grootkeukenapparatuur !

Verrax

Oudstrijdersstraat 56 -1600Sint-pieters-leeuw

De firma Verrax werd opgericht in 1946. Als leverancier van porselein, bestek en vooral glaswerk, verwierf het snel een naam in de wereld van de gastronomie.