U zocht op: leveranciers keukens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Cool Trans Smits

Lichterveld 15 -2870Puurs

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

The Clean Team

Hodonk 25 -2170Merksem (antwerpen)

The Clean Team is een jong, dynamiek en ambitieus schoonmaakbedrijf met medewerkers die klaar staan om U te helpen. Het bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak voor particulieren, kleine en grote bedrijven.

Rentokil Hygiene

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

Rentokil Experts in hygiene maakt onderdeel uit van Rentokil Initial, wereldwijd actief met 79.000 medewerkers in 49 landen en marktleider op het gebied van bedrijfshygiëne. Rentokil Initial staat wereldwijd bekend om haar kwalitatief hoogwaardige...

Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Cleaning & Company

Boterlaarbaan 108 -2100Deurne (antwerpen)

Onze afdeling Industriële Reiniging staat in voor het vakkundig reinigen van silo`s, ruwbouw, trucks,... Afdeling bedrijfshygiëne staat in voor het vakkundig reinigen van keukeninstallaties, rolcontainers,...We reinigen ook verwarmingsketels ...

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Dynamic Service

Samberstraat 61 -2060Antwerpen

verpakkingen , tafelaankleding , kledij ....

Multimasters

Westkaai 11 -2170Merksem (antwerpen)

CLEANING MASTERS GEEFT U HET JUISTE ADVIES. Dankzij onze vakkennis, ervaring en de bereidwilligheid om aan iedere klant zijn specifieke wensen tegemoet te komen, hebben wij een reputatie van betrouwbaarheid en een gerespecteerd bedrijf.

Algemeen Mortsels Tegelbedrijf

Kleinmijlveld 11 -2547Lint

In de industriële sector verzorgen wij sedert jaren vloer- en wandtegelwerken voor alle doeleinden: kantoorruimten, sanitaire groepen, grootkeukens, laboratoria, enz.

Vanal

Zagerijstraat 3 -2960Brecht

Begeleiding bij uw horecazaak in gans het traject van opstart tot opening

T.p.a.-cleaning Service

Heistraat 47 -2610Wilrijk (antwerpen)

Een professioneel cleaning bedrijf actief in heel belgië voor bedrijven en particulieren. Wij leven uitstekende prijzenkwaliteit en actieve kwaliteitscontrole.

De Huisleverancier

Antwerpsesteenweg 88 -2550Kontich

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Jonny De Beule

Dorp Oost 75 -2070Burcht

Jonny De Beule BVBA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van verwarmings- en warmwatertoestellen op aardgas alsook onderhoud, herstellingen en renovaties van keukens en badkamers.