U zocht op: leveranciers planten verhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Roeve Xpo

Spieveldstraat 41 -9160Lokeren

Totaaloplossingen voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement. Zowel LIVE voor de fysieke beurzen, congressen en corporate events als VIRTUEEL met online 3D venues, virtuele stands en seminars. Dat is waar wij iedere dag vol passie aan werken.

Green Concept & Services

Soldatenstraat 84 -1082Sint-agatha-berchem

Verhuur, verkoop en onderhoud van pantenInterieurbeplantingen, Landschapsburelen, kantoorbeplantingen, BinnentuinenAardecultuur - Hydrocultuur.KunstplantenRuime keuze aan plantenbakkenKerstbomen + Kerstversieringen# Interieurbepl

Iris Facility Solutions

Bazellaan 5 -1140Evere

IRIS Cleaning is de onmisbare partner voor ondernemingen die hun industriecomplexen en vastgoed een kwalitatief onderhoud willen garanderen.

Krinkels Greencare

Auguste Reyerslaan 80 -1030Brussel 3

Krinkels staat al 50 jaar symbool voor de inrichting en het onderhoud van publieke en private ruimtes. Een modern bedrijf met de vakkennis en praktijkervaring van generaties. Professionaliteit, efficientie en betrokkenheid midden-in-het-landschap.

Little Van Gogh

Lambermontlaan 192 -1030Brussel 3

Little Van Gogh brengt hedendaagse schilderkunst van Europese kunstenaars naar uw kantoor. Elke maand ontvangt u een nieuwe reeks van 10 originele kunstwerken. Uw werkplek krijgt een stijlvolle look en een dynamische sfeer.

Bvba Coppens Jan

Wanzelesteenweg 120 -9260Wichelen