U zocht op: leveranciers poorten plaatsen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lemmens Marc

Engstegenseweg 48 -3520Zonhoven

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Zonhoven, maar zijn actief in heel België. Met meer dan twintig jaar ervaring in plaatsing en vervaardiging van ramen en deuren in PVC,aluminium en hout.

Metaalbedrijf Nys

Ambachtelijke Zone De Waerde 2097 -3520Zonhoven

Metaalbedrijf Nys nv is gespecialiseerd in bijzondere staalconstructies. Hoe gedetailleerd of technisch uw ontwerp ook is, Nys vertaalt het in een hoogwaardig product. Verfijnd hekwerk en poortwerk, machine- en installatiebouw, containerbouw, ...

Bouwbedrijf Vandersmissen

Terbermenweg 64 -3540Herk-de-stad

Door onze ervaring inzake het samenstellen en uitwerken van dossiers kunnen wij een vlot contact en coördinatie verzorgen voor de creatie van alle nodige elementen van een bouwproject.

Gyprolux

Genkersteenweg 402 -3500Hasselt

Gyprolux in Hasselt is een afwerkingsbedrijf dat beschikt over meer dan 20 jaar ervaring. Met andere woorden Gyprolux is uw specialist in gyprocwerken, schrijnwerken en schilderwerken, zowel voor particulieren als bedrijven.

Gà»ney Afwerkingsbedrijf

Koolmijnlaan 94 -3530Houthalen-helchteren

Bouwbedrijf Dethier

Industrieterrein Kolmen 1107 -3570Alken

Al bijna 70 jaar is Dethier een groeiende speler in de Vlaamse bouwsector. Dethier decennium na decennium verder aan een financieel gezonde onderneming met een goede reputatie, zowel bij onderaannemers als investeerders en cliënteel.