U zocht op: leveranciers reinigen zwembad

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Q-clean

Kouterveldstraat 2b -1831Diegem

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Alkan

A. Stocletlaan 246 -2570Duffel

Onderneming Bellefroid

Leuvensesteenweg 973 -3071Kortenberg

De specialiteiten van het bedrijf Vranckx nv zijn uitzonderlijk vervoer, grondwerken, verhuur van telescoopkranen, zandgroeven, startplaatsen en containerdienst

Vranckx

Leuvensesteenweg 287 -3070Kortenberg

deBeste.be bedrijvengids. De beste belgische bedrijven onder één dak, gemakelijk zoeken en vinden via de zoekmachine of via de categorieën. Franstalige versie www.lesmeilleurs.be U kunt ook zoeken in Frankrijk, Zwitserland, Monaco, Luxemburg en Congo

Bouwonderneming Gerard En Dirk Schoovaerts

Peulisstraat 35 -2580Putte

Bouwbedrijf Schoovaerts bvba is opgericht in 1950 en in de loop der jaren uitgegroeid tot de ideale bouwpartner.We zijn de geschikte partner voor zowel bouwprojecten als volledige afwerking, kortweg sleutel-op-de-deur projecten.

Bouwonderneming Rudi Van Der Steen

Kerkstraat 12 -3020Herent

Algemene Bouwonderneming Van der Steen uit Leuven maakt een erezaak van het (ver) bouwen of renoveren van uw woning, appartement, bureau en/of winkel.