U zocht op: leveranciers sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


E.l.c-s.v.c

Leuvensesteenweg 4 -3390Tielt-winge

ELC-SVC biedt u een ruim assortiment aan elektriciteitsmaterialen, sanitair, verwarming, ventilatie, verlichting en zonne-energie.Wij helpen elke klant graag verder: particulieren, zelfplaatsers, installateurs, projectontwikkelaars, handelaars, ..

Orbi Chemicals

Bannerlaan 46 -2280Grobbendonk

Reeds sinds onze oprichting in 1984 hebben we ons toegelegd op het maken van producten voor het reinigen en onderhouden van sanitaire installaties

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Clean En Blink

Amerstraat 52 -3200Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair.

Maes Industries

Hemeldonk 1 -2200Herentals

Maes warmte en koeltechniek is uw specialist in airconditioning en warmtepompen. Wij zorgen voor levering, installatie en professionele afwerking. Ook kan u bij ons terecht voor zelfbouwpakketten voor verwarming, ventilatiesystemen, enz

Sofil

Nijverheidslaan 15 -3290Diest

Aannemer, renovatiewerken, aanleg van parkings en opritten, schilder- en behangwerken, sanitair installateur.

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.