U zocht op: leveranciers sanitair

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Grohe

Leuvensesteenweg 369 -1930Zaventem

GROHE is `s werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit negen vestigingen produceren we sanitaire producten zoals kranen, thermostaatkranen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

Verplaetsen Services

Wijgmaalsesteenweg 32 -3020Herent

De Groep Verplaetsen staat voor 3 groeiende, familiaal geleide activiteitengroepen - installatie van centrale verwarming, sanitair en zwembaden; airconditioning; services - actief in de private, industriële en publieke sector.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Elvetico

Donk 5 -2860Sint-katelijne-waver

Elvetico - Toekomstgerichte installaties voor uw comfort en veiligheid Elvetico BVBA Elvetico, electro, domotica, sanitair, beveiliging, verlichting, airco, videofonie, telefonie, muziekinstallaties, home cinema, toegangsautomatisering, poorten, roll

Clean En Blink

Amerstraat 52 -3200Aarschot

Onze ervaren en enthousiaste schoonmakers staan in voor de schoonmaak van uw kantoor. Dit gaat van de klassieke schoonmaak tot de schoonmaak van een bijhorende keuken of het sanitair.

Viessmann-belgium

Hermesstraat 14 -1930Nossegem

Een compleet programma voor uw verwarming, olie, gas, zonnesystemen, hout en warmtepompen? Viessmann is verdeler van erwarmingsketels, condensatieketels wandketels, vloerketels, zonnecollectors, boilers radiatoren ...

Bedrijvencentrum Vilvoorde

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

BC Vilvoorde biedt een professionele omgeving waarin zakendoen centraal staat. De kostendelende formule beperkt uw vaste kosten. Soepele contracten zonder lange vaste termijnen. Doorgroeimogelijkheden naar grotere ruimten.

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Lisp-liers Sprinklerbedrijf

Industriestraat 2 -2500Lier

LIERS SPRINKLERBEDRIJF LISP NV Is een flexibel BOSEC erkend sprinklerinstallateur die u een prima service levert voor de studie, advies en montage van sprinklersystemen en aanverwante specifieke dienstverleningen.

Groothandel Verwarming Konstruktie

Schaliënhoevedreef 1a -2800Mechelen

Als installateur centrale verwarming,sanitair en airco hebben wij ons de afgelopen 45 jaar geprofileerd als een dynamisch en professioneel bedrijf waarbij kwaliteit en service belangrijke troeven zijn.