U zocht op: leveranciers stoelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Transfert

Duffelsesteenweg 150 -2550Kontich

Wij bieden kantoorbenodigdheden, Grafisch materiaal en Computersupplies.

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Festarent Leuven

Vaartdijk 55 -3018Wijgmaal (brabant)

U plant een communiefeest, huwelijk, barbecue, verjaardagsfeest, tuinfeest, … Festarent verhuurt alle feestmaterialen in grote en kleine aantallen voor elk feest en doet achteraf ook nog eens de afwas!

Gaerner

Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Gaerner is een van de toonaangevende B2B-postorderbedrijven voor bedrijfsuitrusting in Europa. Het productenpalet omvat ongeveer 35.000 producten.

Imb

Posthoornstraat 11 -2800Mechelen

IMB is de grootste speciaalzaak voor kantoor- en schoolbenodigdheden in Mechelen en heeft hierin reeds met 3 generaties een ruime ervaring opgebouwd. Ons totaalassortiment willen wij zo dicht mogelijk bij u brengen.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Burovorm

Nijverheidsstraat 22 -2570Duffel

LKM is gespecialiseerd in fabricatie van houten kantoormeubelen : burelen, kasten, ladenblokken, ...

Buhlmann

Hermesstraat 2 -1930Zaventem

Buhlmann; meer dan 80 jaar ervaring in Rolling Stocks, werktuigmachines en robotintegratie

Steelcase

SchaliËnhoevedreef 20t -2800Mechelen

De producten en oplossingen van Steelcase zijn ontworpen om een productieve, gezonde en inspirerende werkomgeving te creëren. We helpen organisaties effectiever en efficiënter te werken, hun merk uit te stralen en hun cultuur te ondersteunen.

Otto Office (be)

Interleuvenlaan 62 -3001Leuven

OTTO Office is dé leverancier bij uitstek voor al uw kantoorartikelen en -meubelen. In onze webshop vindt u meer dan 35000 kantoorartikelen aan zeer scherpe prijzen, die u zowel online, telefonisch als per fax kan bestellen.

Transport Dirk Stoelen

Bosstraat 50 -2590Berlaar

Waarom kiezen voor Transport Stoelen?Zowel Nationaal als Internationaal.Ook voor kleine pakketen kan u bij ons terecht.Al onze trekkers en opleggers zijn uitgerust met Track & Trace.Permanente Temperatuur Monitoring indien nodig...

Royal Botania

Elsendonkstraat 146 -2560Nijlen

As the leading brand in garden furniture we offer a wide range of exclusive, classic and contemporary designs in garden furniture, outdoor lighting, teak bathrooms and teak parquet. Royal Botania

Carint

Heidijk 2 -2860Sint-katelijne-waver

Scl

Vinkestraat 31 -1981Zemst