U zocht op: leveranciers stoelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Kinnarps (belgium)

Heide 15 -1780Wemmel

Kinnarps ontwikkelt en produceert innovatieve kantoormeubelen voor bedrijven en publieke omgevingen. Ergonomie en duurzaamheid vormen de grondslag van de visie van Kinnarps.

Ambiance-zen

Sylvain Dupuislaan 360 -1070Anderlecht

Wij bieden massages aan voor bedrijven, de" stoelmassage" is de oplossing om uw werknemers even te laten ontspannen! onze techniek verbeterd de bloedcirculatie waardoor spanning en stress verdwijnen.

overtoom International Belgium

Industrielaan 30 -1740Ternat

Alles wat u nodig heeft voor kantoor, magazijn, werkplaats en terrein. 40.000 artikelen uit voorraad, snel en volgens afspraak.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Rent Event

De Breukeleer 12-16 -1730Asse

Al wie feesten organiseert moet op zoek naar tafels, stoelen, bestekken, glaswerk, en dies meer.

Dell Tablets

Doornveld 130 -1731Zellik

Electronics en computers voor uw bedrijf.Bezoek de Dell-website voor laptops, netbooks, tablets, desktops, monitoren, servers, opslagapparaten, mobiele telefoons, printers en computeraccessoires.

All Office Concept International

Nieuwe Gentsesteenweg 10 -1702Dilbeek

Oplossingen voor het moderne kantoor.

Zetelfabriek De Man

Lindekensstraat 60 -9280Lebbeke

Zetelfabriek DE MAN is een dynamisch bedrijf dat zich sinds meer dan 50 jaar specialiseert in de fabrikatie van zitmeubelen. Door onze kwaliteit en service weten wij ons tot vandaag een vaste plaats en goede naam te verzekeren op de Belgische en Nede