U zocht op: leveranciers tegels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


R.g. Bouwmachines

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten. Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines

Tegeloutlet Aartselaar

Antwerpsesteenweg 71 -2630Aartselaar

In onze 7 verschillende showrooms vindt u meer dan 2000 soorten vloer-, wandtegels en natuursteen.Binnen dit uitgebreide gamma bevinden zich de meest diverse stijlen. U ziet er tegels van rustiek, over modern tot trendy design.

Carobati

Boomsesteenweg 36 -2630Aartselaar

Carobati Aartselaar, Steengoed in Tegels voor badkamer, keuken, terras, living. Carobati wil zijn cliënteel de passende tegel aanbieden die al zijn verzuchtingen bevredigt, zowel qua stijl, grootte, materiaal als prijsklasse betreft.

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..

R.g. Rosseau G. Tegelfabriek

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Bij RG Tegel vindt u de allermooiste collecties keramische tegels van topmerken en inspiratie voor uw interieur en exterieur.

H.v. Tegels

Essensteenweg 12 -2950Kapellen

Wil je graag samen met ons bekijken hoe HV Tegels jou kan helpen bij de realisatie van je plannen? Bezoek onze showrooms, bel ons of mail ons en we maken graag tijd om samen de juiste tegel te zoeken.

Steenhouwerij Van Wouwe

Nijverheidsstraat 3a -2960Brecht

Vandaag de dag kan de klant bij ons terecht voor natuursteen en vloeren vanaf de ruwbouw tot en met de binnenafwerking.

Lemmens Tegels

Steenweg Op Blaasveld 97 -2801Heffen-mechelen

Kwalitatieve keramische tegels die je interieur af maken. Waar inspiratie, kwaliteit en advies zorgen voor een unieke omgeving.

Tegelbedrijf Daelemans

Koningin Astridlaan 58a -2550Kontich

Als familiebedrijf is Tegelbedrijf Daelemans uit Kontich reeds 30 jaar gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van vloertegels en wandtegels alsook industriële vloertegels.

Eric Peeters & C°

Schotensteenweg 120a -2960Brecht

Nieuwbouw en renovatie afgewerkt tot in de puntjes. Utiliteitsbouw en winkelinrichtingen.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Van Riel Tegelbedrijf

Miksebaan 5 -2930Brasschaat

Wij bieden de totaaloplossing voor al uw harde bevloeringen! Wij zijn dé specialist voor tegels, wandtegels en vloertegels regio Antwerpen.

Torfs Tegelbedrijf

Boomsesteenweg 9 -2630Aartselaar

Algemeen Mortsels Tegelbedrijf

Kleinmijlveld 11 -2547Lint

In de industriële sector verzorgen wij sedert jaren vloer- en wandtegelwerken voor alle doeleinden: kantoorruimten, sanitaire groepen, grootkeukens, laboratoria, enz.