U zocht op: leveranciers warmtepompen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Groothandel Elektro Bossuyt

Kortrijksestraat 153 -8520Kuurne

Elektro Bossuyt te Kuurne is uw groothandel in Elektro. Van industriële verlichting tot domotica, automatisatie en videofonie. Installateurs vinden alle onderdelen bij ons.

Celsior

Doornikserijksweg 1 A -8510Bellegem

Onder leiding van een enthousiaste nieuwe directie heeft Celsior de capaciteit om zowel voor nieuwbouw als renovatie een compleet voorstel te maken voor klimatisatie, ventilatie, verwarming en sanitair, niet enkel voor de particulier maar ook voor...

Techniq

Meensesteenweg 183 -8501Bissegem

TechniQ is gespecialiseerd in plaatsing, onderhoud en herstelling van energiezuinige verwarmingsinstallaties. Op nieuwe cv-toestellen geldt een omniumgarantie tot 12 jaar. Onze depannagedienst staat voor u klaar 7d/7, 24u/24. Actief in heel België!

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Cozie.be

Simon Bolivarlaan 36 -1000Brussel

Als gespecialiseerde firma in sanitair en verwarming zijn wij actief in zowel de particuliere en residentiële woningbouw als de industrie.

Solar Invest

Roeselaarsestraat 525 -8870Izegem

Solar Invest uit Roeselare is uw specialist in fotovoltaïsche installaties om zo op de meest milieuvriendelijke manier energie te winnen. U kunt kiezen tussen zonnepanelen of PV-panelen.Bij Solar Invest adviseren wij u bij de aanschaf van het

Dto-solarsystems

Kortrijkseweg 252 -8791Beveren (leie)

DTO-SOLAR SYSTEMS is een totaalleverancier en installateur in de toepassingen voor duurzame en hernieuwbare energieen.Ons aanbod omvat zonnepanelen, windenergie, warmtekrachtkoppelingen, warmtepompen en isolatie.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.