U zocht op: liften

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Techno Automotive Equipment

Z.1 Research Park 250 -1731Zellik

TAE (Techno Automotive Equipment) is leverancier van garage uitrusting en garage materiaal gaande van hefbruggen, bandenmachines, wielbalancers, remmentestbanken tot eveneens totale garage inrichting met oliedistributie uitlaatgasafzuiging.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Stannah

Poverstraat 208 -1731Asse

Ons bedrijf heeft zich van bij het begin gespecialiseerd in de productie van apparaten om mobiliteitsproblemen op te lossen. Onze ervaring en deskundigheid, onze voortdurende aandacht voor kwaliteit en onze innovatiekracht hebben Stannah laten uitgro

Transport Nino

Brusselsesteenweg 327 -9402Ninove

NINO “Your Perfect Way” voor verhuur van minibus, bestel-frigo- en vrachtwagens.Onze complete service omvat eveneens een verhuisdienst met opslagboxen voor particlier en professioneel gebruik.

Printemps Invest

Edmond Parmentierlaan 38 -1150Sint-pieters-woluwe

werfpompen, dompelpompen, aanhangwagens, boormachines, enz

Otis

Spoorwegstraat 34 -1702Groot-bijgaarden

Otis is s werelds grootste fabrikant van liften, roltrappen en rolpaden. Architecten en aannemers, projectontwikkelaars en eigenaren van gebouwen kennen Otis als de wereldmarktleider op het gebied van personentransport.

Thyssenkrupp Liften Ascenseurs

Metrologielaan 10 -1130Brussel 13

ThyssenKrupp Liften Ascenseurs, uw partner voor al uw projecten nieuwe installaties, modernisering, onderhoud en herstelling van liften, roltrappen en automatische deuren.Dankzij onze knowhow, kunnen wij u oplossingen bieden volledig afgestemd ...

Kaiser + Kraft

Jan Emiel Mommaertslaan 20 -1831Diegem

Wij bieden u individuele E-business oplossingen die op uw eisen en doelen zijn afgestemd. In meer dan 200 e-projecten met tot 30 verschillende formats en ca. 25 verschillende classificaties konden klanten naar tevredenheid worden bediend.

Sertrans

Dieudonné Lefèvrestraat 2 -1020Brussel

Jacques Reix

Franklinstraat 130 -1000Brussel

Daghuyt En Zoon - Transport En Manutention

Bellestraat 216 -1790Affligem

Transport Daghuyt is de specialist op vlak van machinetransport. Wij streven dan ook naar een perfecte samenwerking tussen onze klanten en Transport Daghuyt