U zocht op: lijst bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


S.a.s.

Betekomsesteenweg 91 -3130Begijnendijk

Groothandel in automatische poort-en hekopeners. Hoofdverdeler gibidi.Automatisatie van garagepoorten, slagbomen en hekken. Ook videofonie of videoparlofonie. S.A.S. bvba - Draaihekken, Schuifhekken, Garagepoorten, Slagbomen, Toe

Mobile Future

Vierhuizenstraat 77 -3012Wilsele

Het leven is te kort om veel tijd te verliezen veroorzaakt door files waardoor u minder tijd kan doorbrengen met de mensen en plaatsen waar u van houdt. en besloten we om een bedrijf op te richten in elektronische steps.

Plastiek Van Wauwe

Staatsbaan 4e -3210Lubbeek

Plastiek Van Wauwe, gevestigd te Deurne en Lubbeek, is reeds meer dan 50 jaar specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie.

Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Task Industriele Milieutechnieken

Kerkhofstraat 33 -2220Heist-op-den-berg

Task ontwerpt en realiseert installaties op het gebied van industriële luchtzuivering, geurbestrijding, afvalwaterzuivering en waterbehandeling. Renovatie en optimalisatie van bestaande installaties. Van advies tot en met sleutel-op-de-deur units.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Cera

Muntstraat 1 -3000Leuven

Kbc bank verzekering informatieve site van kbc bank en kbc verzekeringen. toegang tot kbc-online en meer dan 25 simulaties o.a. over beleggingsfondsen, woningkrediet, autolening, leasing en verzekeringen kbc, kbc bank, kbc verzekeringen, kbc-online, ...

Ibeve - Regiozetel Heverlee

Interleuvenlaan 56 -3001Heverlee

IBEVE biedt al meer dan 20 jaar expert advies & dienstverlening aan bedrijven, instellingen en architecten op vlak van onder meer asbestonderzoek, milieubeheer, arbeidshygiëne, arbeidsveiligheid, veiligheidscoördinatie en energiebeheer.