U zocht op: locatie bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Salons De Romree

Beiaardlaan 31 -1850Grimbergen

Salons de Romree staat al 25 jaar garant voor uw feesten en bedrijfsevenementen. Door de diverse zalenstructuur kunnen we voor elk type feest een gepaste zaal voorstellen om uw genodigden op een aangename manier te verwelkomen.

Barcelona Meeting

Rijnkaai 95 -2000Antwerpen 1

Multifunctionele ruimte van 220m² in gerenoveerde whiskydepot aan de Scheldekaai. Ideaal voor feesten, recepties, diners, vergaderingen, presentaties, conferenties. Discretie, stijlvolle bediening & unieke locatie zijn enkele van onze troeven.

Dajo

Wandeldijk 1 -2050Antwerpen

Pixela

Bijllaan 22 -2547Lint

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Belocal

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Lokale bedrijvengids

Agentschap Ondernemen

Lange Kievitstraat 111 -2018Antwerpen 7

Agentschap Ondernemen. Het aanspreekpunt voor ondernemers, samen met onze partners. Het Agentschap Ondernemen is de drijvende kracht achter meer en sterker ondernemerschap in Vlaanderen.

Artitec Fotografie

A. Van Der Moerenstraat 75 -9240Zele

Artitec fotografie is een fotostudio voor industriële-en publicitaire fotografie.Met meer dan 20 jaar ervaring staat Frederik Bogaert borg voor professioneel werken persoonlijke aandacht.

Aqua Heaven Brussels

Indringingsweg 1b -1800Vilvoorde

Het unieke kader en ideale ligging van het voormalige Huis van de Toekomst - omgebouwd tot een luxe sauna- en wellness complex - maken van dit complex dé locatie bij uitstek voor de organisatie van alle soorten events.

Filva Ballooning

Grote Baan 212 -9250Waasmunster

Ballonvaarten - ballonvluchten voor:particulieren & bedrijven/groepen.Eigen regio, nationaal, internationaalMeerdere luchtballons & special shapesIDEAAL voor: teambuildingsactiviteitenluchtdopen, incentives, evenementen,...

Portakabin Belgium

Schaarbeekstraat 15 -9120Melsele

Portakabin, europese leider in het bouwen van tijdelijke kwaliteitsvolle gebouwen, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw voor elk denkbare toepassingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, praktijken, apotheken, winkels, kantines,...

Tecqmenne

Dijkstraat 108 -9240Zele

Drone luchtvideo en fotografiebedrijfsvideo en fotografie

Euro - Sprinters

Egide Walschaertsstraat 1 -2800Mechelen

Euro-Sprinters, dochteronderneming van bpost, biedt u de beste service voor al uw nationale en internationale express leveringen. Met lokale vertrekplaatsen in alle provincies van het land rijdt er altijd een chauffeur in uw buurt en staan we het...

Lamot Congres- En Erfgoedcentrum

Van Beethovenstraat 8 -2800Mechelen

Het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot is een multifunctioneel en geintegreerd huis. De commerciele congreswerking voorziet 8 zalen en faciliteiten voor bedrijfscongressen, -evenementen en -feesten. Een unieke locatie, gemakkelijk bereikbaar.

Feestzaal Zilte Zoen

Nieuwe Steenweg 60 -9140Elversele

feestzaal Zilte Zoen is gespecialiseerd in Huwelijksfeesten - Themarestaurant - Feestzaal - Seminarie - Traiteurdienst - Rouwmaaltijden - Modeshows

Repas Catering

De Regenboog 5 M -2800Mechelen

Repas Catering verzorgt catering services voor evenementen en privé feesten met oog voor elk detail. U vindt voor elke gelegenheid een aangepaste formule.

Marcel Piessens & Zonen

Nijverheidsstraat 6 -1840Londerzeel

Piessens Website Piessens Transport Uw partners in transport Piessens Jet Deze site is bedoeld voor de stationshouders van Jet die bevoorraad worden door Transport Piessens.

Benelux Businesscenter

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Het Benelux Businesscenter biedt zowel voor een startende als een gevorderde ondernemer de ideale huisvesting. Of het hier gaat over een kleine onderneming of bijkantoren van multinational, wij kunnen voor iedereen een kosten effectieve oplossing ...

Hotel Beveren Van Der Valk

Gentseweg 280 -9120Beveren-waas

Vergaderzalen van 2 tot 500 personen.Congressen en seminarie hotel. Hotel met 135 luxekamers en 5 suites. Grote ruime parking. Restaurant met dagverseproducten, dagschotels, maandmenu`s.Alle badkamers zijn uitgerust mettelefoon-TV en gratis WLAN.

Bsearch

Diksmuidelaan 305 -2600Berchem (antwerpen)

Bsearch, dé Belgische zoekmachine waar enkel producten en diensten van Belgische bedrijven zijn opgenomen. In Bsearch vindt u snel de informatie die u zoekt.

Icm Belgium

Nieuwe Baan 88 -9100Sint-niklaas

ICM Belgium is gespecialiseerd in het schoonmaken van interieurs van kantoorpanden, bedrijfshallen en openbare ruimten.

Phi Data

Heide 11 -1780Wemmel

PHI DATA integreert & ondersteunt Auto-ID, Mobile & RTLS oplossingen ter optimalisatie van interne & externe bedrijfsprocessen in de industrie, logistiek, transport, distributie, gezondheidszorg, dienstverlening, nutsectoren & overheidsinstellingen.

Airsoftadventure

Donderheide 3 -2500Koningshooikt

Teambuilding Adventure is één van de grootste professionele Team Building bedrijven van België en Nederland.

Oliva Trattoria

Hoevelei 181 -2630Aartselaar

Italiaans tafelen in een rustgevend kader. U kan bij ons terecht voor een snelle zakenlunch, diner of uitgebreid tafelen.