U zocht op: logistiek

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vib - Opleiding En Informatie

Filip Williotstraat 9 -2600Berchem (antwerpen)

VIB – Vereniging voor Inkoop en Logistiek is een netwerkorganisatie van en voor professionals, verantwoordelijk voor inkoop, logistiek en supply chain management binnen bedrijven of overheidsorganisaties in België.

Intervest Offices & Warehouses

Uitbreidingstraat 66 -2600Antwerpen

Intervest is een beursgenoteerde vastgoedonderneming die actief is in de markt van kantoren en logistieke gebouwen, met een robuust groeiplan, gebaseerd op een heroriëntatie van de kantorenportefeuille.

Balder Logistiek

Uitbreidingstraat 84 -2600Antwerpen

Welkom bij Balder Logistiek, logistiek dienstverlener met als specialisatie wegtransport binnen Europa.

Intris

Wapenstilstandlaan 47 -2600Berchem

Opgericht in juni 1994, is deINTRIS group uitgegroeid tot marktleider inzake software-oplossingen voor de transport- en logistieke sector.

Cobelair Antwerp

Diksmuidelaan 210 -2600Berchem

Cobelair, founded as Levaco-Air, is a freight forwarder with offices at Brussels and Antwerp Airport. With our offices, located in the middle of Europe, and our global agent network, we can offer you tailor made solutions, all over the world.

Supply Chain Masters

Filip Williotstraat 9 -2600Antwerpen

Via kwaliteitsvolle en innovatieve kennisdeling, professionele netwerkevents en praktijkgerichte en direct toepasbare opleidingen is Supply Chain Masters het kenniscentrum en dé partner voor al wie actief is in het domein van inkoop, logistiek ...

Barrett & Young

Borsbeeksebrug 28/0 -2600Antwerpen

Wij beschikken over een uitgebreide ervaring en een sterk netwerk binnen supply chain | logistiek | procurement en engineering.

E.d.t.

Generaal Lemanstraat 74 -2600Antwerpen

### R E M A N T - transportarchitects ###

Vlaams Instituut Voor De Logistiek

Koninklijkelaan 76 -2600Antwerpen

Het VIL helpt Vlaamse bedrijven innovatieve logistieke projecten te realiseren en zo hun competitiviteit te verhogen. Het ontvangt hiervoor subsidies van de Vlaamse overheid. Hoofdactiviteit is om via financiële steun, advies en netwerking ...

Paternoster En Co.

De Merodelei 2 -2600Antwerpen

Pateco All remarks c 2006 Distri-All all rigths reserved