U zocht op: loodgieters

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Sanifaust

Appelboomstraat 360 -1070Anderlecht

V.g. Plastics

Pierre Gasseestraat 11 -1080Brussel 8

Onze sterkste troeven: Jarenlange ervaring, ruim assortiment met een grote stock, ruime parking, en eigen beheer. Uw partner in realisatie van nieuwbouw of renovatie.

Tubex

Korenbloemstraat 41 -1830Machelen (brab.)

Tubex, gevestigd te Brussel, is de specialist in (de installatie) van centrale verwarmingen. Naast advies en ontwerp, zorgen wij ook voor de uitvoering en monitoring van verwarming, sanitair en ventilatie.

Sani.cal.

Smisstraat 13 -1500Halle

Sani.cal is uw partner voor zowel nieuwbouw, renovatie en onderhoud! We gebruiken altijd kwaliteitsmateriaal zoals Renova Bulex, Vaillant, Junkers,Wulf, Geberit, Grohe enz.

Loodgieter Joris

Imperiastraat -1930Bruxelle

Loodgieter Joris is gespecialiseerd in loodgieter werkzaamheden en verwarmingstechnieken. Onze diensten bestaan uit spoedinterventies zoals verstopte wc?s en lekkages, maar ook het renoveren van uw badkamer kunt u gerust aan ons o

Aqua-zinc

Ferdinand Kinnenstraat 84 -1950Kraainem

Randstad Construct

Esplanade 71b -1020Laken

De bouwsector in ons land kent een chronisch tekort aan geschoolde vakmensen.Randstad Construct speelt bedrijven een breed aanbod aan bouwvakkers toe, in zeer uiteenlopende specialiteiten; naast de typische bouwberoepen bijvoorbeeld ook ...