U zocht op: luchtgroep

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lieven Deneckere

Oudenaardsestwg 108 -8500Kortrijk

Als specialist in verwarming en sanitair profileren wij ons zowel op de particuliere, industriële als openbare markt. Koeling voor grote projecten en particuliere installaties, klimatisatie van vergaderzalen tot productiehallen. Airconditioning

Callens

Industrielaan 21 -8790Waregem

Callens NV is een Belgisch industrieel installatie- en constructiebedrijf dat de verkoop, verhuur, installatie, en een 24/24h, 7/7d service verzekert van stoom- en TO ketels, zowel nieuw als gereviseerd.

Ventilair Group International

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Ventilair Group bestaat sinds 2004 als importeur/distributeur. Anno 2013 is de groep marktleider in residentiële ventilatie in D systemen met warmte-recuperatie en stijgt bovendien ook het markt-aandeel in industriële ventilatie.

Ventilair

Pieter Verhaeghestraat 8 -8520Kuurne

Exclusief Belgisch importeur van Vent-Axia, marktleider in warmteterugwinning.Distributeur van hoogkwalitatieve ventilatoren, toebehoren en rookgasafvoer (CLV).Verkoop, advies & opleiding aan de professionele gebruiker:installateurs & verdelers

Dubois

Knokbeeklaan 98 -8930Menen

Dubois Control is een professionele en hoogtechnologische onderneming in airconditioning en high-end domotica die kwaliteit, veiligheid en service hoog in het vaandel draagt. Een terugblik op 28 jaar ervaring, ononderbroken innovatie, continue..