U zocht op: luifels

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Care

Luchthavenlei 7b -2100Deurne (antwerpen)

Iedereen kan toch schoonmaken?Alle schoonmaakbedrijven zijn toch hetzelfde?Maar twee van de vele vastgeroeste ideeën.Rekening houdende met budget, behoeften en wensen van onze klanten, staan we reeds meer dan 30 jaar aan te top in onze sector.

Koppen

Brechtsebaan 22 -2900Schoten

Bij Koppen vindt u heel wat mogelijkheden om gebouwen en wegen af te bakenen. Zo kunt u kiezen voor afzetpalen met of zonder ketting, voor uitneembare of vaste palen, voor bolders en geleidebogen, enzovoort.

Tenten Prada

Vrijgeweidestraat 57 -2800Mechelen

De BRUSTOR zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn uit het beste, duurzame materiaal geweven. De kaders zijn uit aluminium. Brustor

Rubbens Bachen

Vrijhandelstraat 48 -2170Merksem

Bachen Rubbens is een bedrijf dat afdekzeilen en bachen in alle maten maakt. Gespecialiseerd in maatwerk, en met ruim 30 jaar ervaring, bieden wij u een snelle en goede service aan, en dit aan betaalbare prijzen.

Markies

Manebruggestraat 296 -2150Borsbeek

Alfa

Battelsesteenweg 334 -2800Mechelen

Protection Solaire - ALFA - Zonwering Fabricant Tente solaire ALFA Zonwering Fabricant alfa, protection solaire, tente solaire, tentes solaires, bâche, bache, ombre, marquise, marquises, banne, bannes, screen, solaire, terrasse, véranda, veranda, sol

Stijlbeton

Schollebeekstraat 74 1 -2500Lier

Stijlbeton is een jonge en dynamische firma met een bijzonder rijke voorgeschiedenis, deze gaat zelfs terug tot een oude Lierse tegelfabriek uit de jaren ’30. Vandaag zijn we één van de belangrijkste spelers op de markt van architectonisch beton.

Caravans D´hondt

Koningin Astridlaan 80 -2550Kontich

woonchalets, huizen en stacaravans. Verdelers van Carnaby caravans. Vervoer van caravans.

Publi Daca

Lepelhoekstraat 34 -9100Sint-niklaas

Uit onze ervaring met het maken van onze panelen en lichtbakken groeit soms meer dan het gewone ! Wij zijn niet bang om met onze middelen andere zaken te maken die u misschien niet verwacht.

De Keyser - Janssens

Veldkant 6b -2530Boechout

Welkom bij De Keyser-Janssens bvba Solliciteer bij DKJ en versterk zo ons team! Beste bezoeker, Onze doelstelling Onze firma levert tegen een aantrekkelijke prijs de hoogste kwaliteit en de beste service! Bedrijfsprofiel Bij DKJ staat steeds een team

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Interpat

Herentalsebaan 59 A -2150Borsbeek

Wij zijn de specialist in antwerpen voor rolluiken, buiten-zonweringen, parasols, vliegenramen, raamdecoratie en gordijnen.