U zocht op: maatkasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Koenig

Mechelsesteenweg 76 -2220Heist-op-den-berg

Een keuken kiezen is een ervaring! De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

De Neeff Yves

Itegembaan 292 -2590Berlaar

Maatkasten YDN betekent perfectie tot in de kleinste puntjes. Een uitstekende service voor- en naverkoop.10 jaar garantie op onze kasten en meubels.

Molyvco

Nijverheidsstraat 39 -2570Duffel

Molyvco ontwerpt en realiseert totaalinrichting voor elke klant die kwalitatief maatwerk verlangt aan een eerlijke prijs. We bouwen aan een streke marktpositie dankzij de volgende waarden 100 Kwaliteit 100 A

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Aan Tafel Schrijnwerkerij - Meubelmakerij

Pierre Van Den Eedenstraat 47 -2660Antwerpen

Bij Aan Tafel bvba kan je terecht voor meubels, schrijn- en timmerwerk met een persoonlijk accent (vormgeving, houtsoort, afwerking.. en dit op uw maat)

Bitracons

Frans Kusterslaan 15 -2650Edegem

Bitracons heeft altijd die uitzonderlijke oplossing om uw inrichting uniek te maken.

Dima

Gestellei 16-18 -2820Bonheiden

Dima is gespecialiseerd in maatkasten, dressings en binnendeuren. Wij beperken ons niet tot een aantal "standaard producten", maar streven altijd naar een oplossing op maat en een unieke uitvoering. Wij bieden namelijk een zeer ruime keuze aan ...

Kastenadvies

Verschansingstraat 52/56 -2000Antwerpen

Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat Kast-ID: Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Speck Jimmy

Palinckstraat 138 -2100Antwerpen

Van het maken van maatkasten tot het volledig strippen van uw woning, met Forwarding Team uit Deurne heeft u uw aannemer gevonden voor een totaalproject.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

Alplac“art

Hoge Buizen 33 -1980Zemst

Armaro is fabrikant van dressings op maat en ingebouwde maatkasten. En maatwerk interpreteren wij in de breedste zin van het woord, want uw keuzemogelijkheden zijn nagenoeg grenzeloos.

All Measure Furniture

Wijnegemsteenweg 31 -2160Wommelgem

All Measure Furniture: Keukens,Cristalite,Badkamers en maatkasten All Measure Furniture All Measure Furniture,Keukens,Cristalite,Badkamers,maatkasten

S. Uytterhoeven

Gommerijnstraat 1 -2220Heist-op-den-berg

Gespecialiseerd productiebedrijf van keukens en maatkasten voor particulieren en professionals

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen

Jos Heylen

Grote Baan 73 -2235Hulshout

Jos Heylen nv is gespecialiseerd in alle maatwerk, van ingerichte keukens, badkamerkasten, maatkasten tot interieur- en winkelinrichting. Wens je een nieuwe keuken, het huis van jouw dromen in te richten of ben je op zoek naar een totaaloplossing.