U zocht op: maatkasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelmakerij Van Den Heuvel

Leugenberg 72 -2180Antwerpen

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Deckers Marc

Brasschaatsteenweg (c) 4 -2920Kalmthout

Deckers Marc cvba; Specialist in het leveren en plaatsen van uw parket, laminaat, binnendeuren en maatkasten.

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

Laureys Bvba

Boerenstraat(bev) 2 -9120Beveren

Molyvco

Nijverheidsstraat 39 -2570Duffel

Molyvco ontwerpt en realiseert totaalinrichting voor elke klant die kwalitatief maatwerk verlangt aan een eerlijke prijs. We bouwen aan een streke marktpositie dankzij de volgende waarden 100 Kwaliteit 100 A

Construmax

Herman De Nayerstraat 11 -2550Kontich

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Aan Tafel Schrijnwerkerij - Meubelmakerij

Pierre Van Den Eedenstraat 47 -2660Antwerpen

Bij Aan Tafel bvba kan je terecht voor meubels, schrijn- en timmerwerk met een persoonlijk accent (vormgeving, houtsoort, afwerking.. en dit op uw maat)

Bitracons

Frans Kusterslaan 15 -2650Edegem

Bitracons heeft altijd die uitzonderlijke oplossing om uw inrichting uniek te maken.

Buro Vorm

Kapelsesteenweg 366 -2930Brasschaat

Kantoorinrichtingen; wij bieden u de mogelijkheid om uw privékanoor, nieuwe of te renoveren kantoren tot in de puntjes af te werken.

Kastenadvies

Verschansingstraat 52/56 -2000Antwerpen

Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat Kast-ID: Maatkasten, opbergruimte, dressings, scheidingswanden en schuifdeuren op maat

Ondernemingen Morel

Provinciesteenweg 542 -2530Boechout

Op onze interieurafdeling kunt u terecht voor al uw schrijnwerk op maat: parket, trappen (zowel nieuw als renovatie), maatkasten, keukens, badkamers, gevelbekleding, binnendeuren, … .

Speck Jimmy

Palinckstraat 138 -2100Antwerpen

Van het maken van maatkasten tot het volledig strippen van uw woning, met Forwarding Team uit Deurne heeft u uw aannemer gevonden voor een totaalproject.

Ultimate Woodworks

Helleven (c) 8e -2920Kalmthout

Wij hebben al jarenlange ervaring in het maken van allerhande interieurmeubels zoals maatkasten, afwerking, keukens, trappen, etc. Verder maken we buitengebouwen, aanbouwen, carports, etc en dit volledig op maat. Alles wat je kan bedenken.

All Measure Furniture

Wijnegemsteenweg 31 -2160Wommelgem

All Measure Furniture: Keukens,Cristalite,Badkamers en maatkasten All Measure Furniture All Measure Furniture,Keukens,Cristalite,Badkamers,maatkasten

Algemene Schrijnwerken Eddy Van Dessel

Wildemansstraat 28 -2550Kontich

wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk zoals Binnendeuren, maatkasten, parket, plafonds, trappen en zo veel meer en ook buitenwerk zoals ramen en deuren, daktimmerwerken, gevelbekleding carpoorten houten terrassen