U zocht op: maatkasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelen Dom

Fraikinstraat(hrt) 29 -2200Herentals

E. Dom in Herentals is al sinds 1934 gespecialiseerd in maatwerk, en dat vooral voor totaalprojecten. Maatkasten, binnendeuren, plafonds, wanden, en ga zo maar voort: E.Dom kan elk interieur omtoveren tot een harmonieus en functioneel geheel!

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Koenig

Mechelsesteenweg 76 -2220Heist-op-den-berg

Een keuken kiezen is een ervaring! De uitgebreide kennis van de verkopers zorgt ervoor dat zij je uitstekend kunnen gidsen naar jouw ideale keuken, een leefruimte waar het gezellig vertoeven is.

Line Productions

Guido Gezellestraat 7 -3191Hever

Line Productions interieurbouw belgie. voor zowel particulieren als bedrijven de ideale oplossing voor maatwerk. zowel binnen als buitenshuis Line Productions Interieurbouw

De Neeff Yves

Itegembaan 292 -2590Berlaar

Maatkasten YDN betekent perfectie tot in de kleinste puntjes. Een uitstekende service voor- en naverkoop.10 jaar garantie op onze kasten en meubels.

Molyvco

Nijverheidsstraat 39 -2570Duffel

Molyvco ontwerpt en realiseert totaalinrichting voor elke klant die kwalitatief maatwerk verlangt aan een eerlijke prijs. We bouwen aan een streke marktpositie dankzij de volgende waarden 100 Kwaliteit 100 A

Driesmans En Co

Diestsesteenweg 394-398 -3010Leuven

Driesmans, al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Maatwerk is onze standaard, kwaliteit onze norm.

F & S Services

Industriepark 222 -2220Heist-op-den-berg

Vermijdt dure architect kosten, laat Uw zaak over aan onze interieurvormgevers en bedrijfsleiders. Flexibiliteit, eigen productie, plaatsingsdienst en coördinatie gaan hand in hand met het juiste budget. Interieur- en winkelinrichting.

Dima

Gestellei 16-18 -2820Bonheiden

Dima is gespecialiseerd in maatkasten, dressings en binnendeuren. Wij beperken ons niet tot een aantal "standaard producten", maar streven altijd naar een oplossing op maat en een unieke uitvoering. Wij bieden namelijk een zeer ruime keuze aan ...

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

S. Uytterhoeven

Gommerijnstraat 1 -2220Heist-op-den-berg

Gespecialiseerd productiebedrijf van keukens en maatkasten voor particulieren en professionals

Mertens - Goossens

Turfputten 4 -2250Olen

Mertens-Goossens is uw partner bij uitstek in de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC alsook binnenschrijnwerk met o.a. binnendeuren, maatkasten en trapbekleding. Overigens kan u bij ons terecht voor terrasoverkappingen.

Jos Heylen

Grote Baan 73 -2235Hulshout

Jos Heylen nv is gespecialiseerd in alle maatwerk, van ingerichte keukens, badkamerkasten, maatkasten tot interieur- en winkelinrichting. Wens je een nieuwe keuken, het huis van jouw dromen in te richten of ben je op zoek naar een totaaloplossing.