U zocht op: maatkasten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Heeren

Industrieweg 1144 -3540Herk-de-stad

HEVOFORMKwaliteitsvolle interieuroplossingenop maat van de professional

Nuno Design

Vlinderstraat 22 -3550Heusden-zolder

Een groep van uitzonderlijke interieur architecten en vormgevers die keukens, badkamers en maatkasten tot volledige interieuroplossingen met passie ontwerpen.

De Slagmolen

Kieleberg 20 -3740Kleine-spouwen

De Slagmolen is uw specialist van houtzagerij tot isolatie en gyproc.

Kredo Keukendesign

Bosstraat 77 -3560Lummen

Nog steeds vormen keukens onze grootste specialiteit, toch beperkt dit ons niet voor andere interieurprojecten. U kan bij KREDO Keukendesign terecht voor alle maatwerk.

Vandebroek Interieur

Hellebeemden 7 -3500Hasselt

Heeft u een probleem met het inrichten van uw (professioneel) interieur, dan hebben wij voor u de oplossing! Sinds haar oprichting in 1976 staat Vandebroek Interieur voor kwaliteit en een degelijke afwerking.

Jo Kuppens

Industrieweg 5 -3550Heusden-zolder

Koken, baden, slapen, shoppen en uitgaan in een exclusief interieur zijn enkele ideeen die wij voor u kunnen realiseren. Met reeds 25 jaar ervaring werken wij wereldwijd aan projecten met een grote diversiteit op vlak van interieurinrichting.

Keukens En Interieur Jongen

Groenstraat 5910 -3800Sint-truiden

Bij Keuken en Interieur Jongen uit Sint-Truiden combineren we ambachtelijk vakmanschap met moderne technologie.U kan bij ons terecht voor keukens, badkamers, maatkasten en totaalprojecten voor renovatie en nieuwbouw.

Dea Plus

Vlinderstraat 20 -3550Heusden-zolder

Deaplus is al ruim 28 jaar dé specialist in keukens, badkamers, dressings en maatkasten. Deaplus biedt een brede waaier aan collecties. Hedendaags, tijdloos en luxueus.