U zocht op: maatwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Meubelen Dom

Fraikinstraat(hrt) 29 -2200Herentals

E. Dom in Herentals is al sinds 1934 gespecialiseerd in maatwerk, en dat vooral voor totaalprojecten. Maatkasten, binnendeuren, plafonds, wanden, en ga zo maar voort: E.Dom kan elk interieur omtoveren tot een harmonieus en functioneel geheel!

Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Technigroup Nv

Diamantstraat -2200Herentals

Technigroup in Herentals (Antwerpen) is gespecialiseerd in industri?le koeltechniek, airconditioning voor de industrie, relatieve vochtigheidsbeheersing, EX-installaties, explosieveilige HVAC en speciale koelmachines op maat.

Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Matro Truck Accessories

Atealaan(hrt) 65 -2200Herentals

Grootste gamma truck toebehoren, rechstreeks van fabrikant naar handelaar en eindgebruiker.

Sn Truckstyling

Atealaan 65 -2200Herentals

SN-Truckstyling is gespecialiseerd in het verkopen van alles wat te maken heeft met uw vrachtwagen. Van interieur tot exterieur en van accessoires tot maatwerk. U kunt voor alles bij ons terecht. Bekijk onze webshop met meer dan 2500 producten.

Foresco Herentals

Atealaan 73 -2200Herentals

We bedienen met onze nieuwe en gebruikte pallets dagelijks alle mogelijke sectoren en bieden verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht.

Verwerft Schrijnwerkerij

Lierseweg 298 -2200Herentals

Exclusief maatwerk in houten interieurs dankzij zeven generaties creatief vakmanschap en een jong, dynamisch team schrijnwerkers.

Cast Iron

Dennenlaan 11 -2200Herentals

Cast Iron produceert vanuit een moderne gieterij in Beerse, in het noorden van België. Levert maatwerk, kleine en middelgrote series van hoogwaardig gietijzer met korte levertijd ...

V.l. Projects

Laagland(hrt) 10 -2200Herentals

Uw partner in afwerking, gespecialiseerd in wanden en plafonds. Wij bieden maatwerk, met een uitmuntende afwerkingsgraad.

I & S Tuinaanleg

Wolfstee(hrt) 3 -2200Herentals

Elk tuinontwerp is maatwerk en begint met een verkennend gesprek. Want een tuinrealisatie dient een uniek verhaal te zijn dat perfect past bij je levensstij

Tempac Comp.

Diamantstraat 2 -2200Noorderwijk

Tempac is reeds 25 jaar toonaangevend als toeleverancier in metaalbewerking met een continu vernieuwend en uitbreidend machinepark.Tempac is de specialist voor al uw laser- en waterjetwerk.Met ons uitgebreid machinepark en know-how kunnen wij ...