U zocht op: maatwerk

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Flexisle

Paradijsstraat 7 -2460Kasterlee

Flexisle doet dit via haar online platform Metis waarop functionele en klantgerichte modules, geënt worden voor onder andere taakopvolging binnen bedrijven, opzet van systematische structuren, organisatie van facilitaire diensten, CRM en Facturatie,

Crivani

Leistraat 5 -2460Kasterlee

Pure eenvoud en doordacht functioneel, dat is de definitie van Crivani, of u nu kiest voor een totaalrenovatie, nieuwe keuken, ingemaakte kasten of een badkamerrenovatie.

Alucan Interieur

Heynsbergstraat 17 -2460Kasterlee

Goossens

Vijverstraat 36 -2460Kasterlee

Garagepoorten en zonnewering - slechts 1 adres! Montagebedrijf-Goossens - Uw specialist voor garagepoorten, kantelpoorten, sectionaalpoorten, alle automatisaties en zonnewering!

Hout- & Bouwmarkt Kasterlee

Retiesebaan 104 -2460Kasterlee

HBM - Home U wordt doorverwezen naar onze site... Als dit niet automatisch gebeurt klik dan hier.

Trappenmakerij Eric Lauwers

Biezenveld 8 -2460Kasterlee

Trappen Trappenmakerij Lauwers Eric in Kasterlee Turnhout Antwerpen Trappen Trappenmakerij Lauwers Eric in Kasterlee Turnhout Antwerpen trappen trappenmakerij lauwers kasterlee turnhout antwerpen traptreden trapleuningen biezenveld

Projectatelier

Turnhoutsebaan 180 -2460Kasterlee

PROJECTATELIER is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van concepten tot en met het totaal inrichten en afwerken van kantoorinterieurs.Onze mensen hebben allen meer dan 10 jaar ervaring in de totale kantoorinrichting.

Cmt Poorten

Looiven 12 -2460Kasterlee

CMT Poorten is een dealerknooppunt van het Duitse merk ´Teckentrup´.Eén van Europa`s grootste poorten- en deurenfabrikanten.