U zocht op: machine building

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Crosswise

Smederijstraat 32 -2960Brecht

Crosswise was founded early 2000 aiming to supply the most advanced telecom equipment available on the market.

Algemene Onderneming Keysers Vital

Schotensteenweg 37 -2960Brecht

Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming Keysers Vital, Algemene onderneming, aanleg van zwembaden, openbare werken, klinkers, grondwerken, industriële werken, waterzuivering, pijpleidingen, schakelkasten, pompen, leidi

V&g Peeters

Bevrijdingsstraat 16 -2960Brecht

Agrotel Benelux

Hoogstraatsebaan 101 -2960Brecht

Mindinvest

Rommersheide F 6 -2960Brecht

Sterelec

Meidoornlaan 21 -2960Brecht

Xtra

Andrélaan 106 -2960Brecht

HUISHOUDELIJKE TOESTELLEN,MONTAGE,HERSTELLEN,VERKOOP EasyPage Main Page FRIGO,KOELKAST,IJSKAST,OVEN,FORNUIS,KOOKPLAAT,PLAAT,CERAMISCH,GASKOOKPLAAT,HETELUCHT,AFZUIGKAP,DAMPKAP,BOSCH,SIEMENS,SMEG,AEG,MIELE,ATAG,PELGRIM,ARISTON,SCHOLTES,INDESIT,SPIT,GRI

Domaco

Kloosterakker 4 -2960Brecht

Bij Gebr. Doms kan u terecht voor alle mogelijke computergestuurde, en dus uiterst precieze metaalbewerkingen, CAD/CAM, volgens eigen plan of nog te maken nieuw ontwerp .

Gagelmans

Kloosterheide 4 -2960Brecht

Aloca

Ondernemerslaan 10 -2960Brecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse burgerlijke bouwkundige werken, vijzelen van opslagtanks, aanbrengen of renoveren van nieuwe tankfundaties, en zijn voornamelijk actief in de chemische en petrochemische sector.

Vanalko

Zagerijstraat 3 -2960Brecht

Vanal NV - Horeca machines Vanal NV - Horeca machines vanal, vanal nv, vanalko, horeca, hotel, restaurant, taverne, café, machines, horeca machines, horecamachines, horeca-machines, tweedehands, promoties, tweedehandshoreca, keuken, kok, bereiden, ma

Luyckx

Abdijlaan 33 -2960Brecht

Reeds tientallen jaren speelt de firma Luyckx in op een voortdurend veranderende marktsituatie, om steeds flexibel te kunnen blijven en een goede dienst na verkoop te blijven verzorgen.

Busbar Systems Belgium

Smederijstraat 32 -2960Brecht

Busbar Systems Belgium is zelfstandig verdeler van EAE-produkten, voornamelijk de railkokersystemen of busbaren en verlichting in België en G.H. Luxemburg.

D´hooge Schouw Brecht

Abdijlaan 33 -2960Brecht

Specialist in de distributie en service van machines voor de burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling en landbouw.

Cafe Mobiel

Schotensteenweg 64 -2960Brecht

Wevo

Abdijlaan 4c -2960Brecht

Allerhande bestratingwerken Wevo wevo,brecht,klinkers,aannemer,tuin,parking,terras,opritten,verharding,bestrating,tuinaanleg,beton,dolomiet,natuursteen,graafwerk,riolering,sierbestrating,dal,ballonnen,snoep,cadeau,geschenk,verassing,valentijn,plush,w

Eproject

Veldstraat 63 -2960Brecht

Sealeco Belgium

Bethovenstraat 62 -2960Brecht

Joomla - the dynamic portal engine and content management system Wulva - NV Wulva - rubbermembranen voor iedere toepassing Joomla, joomla

Riba Rent

Industrielaan 6 -2960Brecht

Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.

Imta Technics

Vaartstraat 83 -2960Brecht

Iedereen heeft goede werkkleding nodig om op een veilige manier te kunnen werken. Bij IMTA kunt u de juiste kleding bestellen om een veilige werkomgeving te creëren voor u en uw werknemers.

Gebroeders Doms

Energielaan 3 -2960Brecht

Gebroeders Doms in Brecht is een KMO gespecialiseerd in machinebouw, automatisering en metaalconstructie. Technologie van het hoogste niveau en een uiterst klantgerichte aanpak.

Stig

Kraaienhorst 1 -2960Sint-lenaerts

Kraan en montagewerken Stig Herthogs is gespecialiseerd in kraanwerk op moeilijk bereikbare plaatsen en dit in soms moeilijke omstandigheden.

Keysers Noël

Molenstraat 107 -2960Brecht

Aannemers industriecomplexen aannemers woningbouw aannemers utiliteitsbouw algemene industriebouw industriebouw prefab industriebouw aannemers benzinestations bedrijfsklare industriecomplex

Nido

Cambeenbos Laan I 5 -2960Brecht

Rudy Meyvis

Luyckstraat 4 -2960Brecht

Door onze jarenlange technische ervaring, in combinatie met een vakbekwaam team en een modern machine- en wagenpark, zorgen wij voor een mooie en correcte uitvoering van uw projecten.

Mathi

Luyckstraat 6 -2960Brecht

Divari

Houtstraat 31 -2960Brecht

Moderne schrijnwerkerij en uitgebreid machinepark in het atelier. Wij leveren kwaliteitsvol maatwerk in buitenschrijnwerkerij Gespecialiseerd in buiten schrijnwerkerij. Met name: houten poorten, tuinhuizen, poolhouse en houten afsluitingen.

Vos Poorten

Heiken 19 -2960Brecht

De gekende Duitse grondigheid betekent dat uw garagepoort volgens de nieuwste technieken en normen geproduceerd wordt. Het is onze bedoeling deze topproducten aan concurrentiële prijzen aan te bieden,

Frijters Bouw

Bevrijdingsstraat 14 -2960Brecht

Welektro

Bevrijdingsstraat 12 -2960Brecht

Welektro voert al uw elektriciteitswerken steeds met de nodige professionaliteit uit. Hierbij gebruiken we de meest hoogwaardige producten. We zijn steeds gemotiveerd om onze klanten de best mogelijke service aan te bieden. Kwaliteit boven kwantiteit

Abo - Eleco

Ondernemerslaan 4 -2960Brecht

Elektriciteit, verwarming of stromend drinkbaar water, ABo-EleCo voorziet uw behoeften.

Van Den Heuvel - Martens

Groot Veerle 8 -2960Sint-lenaarts

Heuvel-Folies heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in land- en tuinbouwfolies. Ook kan u hier terecht voor afschermdoeken, geotextiel zoals gronddoeken en netten.

Sv Technics

Hoogstraatsebaan 67b -2960Brecht

SV Technics bvba uw installateur voor: sanitair - verwarming - zonneboiler - warmtepompventilatie - onderhoud - herstelling na verkoop.Wij zijn gespecialiseerd in warmtepomptechnieken voor nieuwbouw en renovatie.

Tapwagenverhuur Aerts

Oostmalsebaan 7 -2960Sint-lenaerts

Een verjaardagsfeest of fenomenaal bedrijfsevenement in het verschiet?Wij zorgen voor de nodige verfrissing op uw evenement! Wij verhuren tap- en koelinstallaties met kwaliteit, hygiëne en een 7/7 en 24/24 service voorop.

Rentoclean

Klein Veerle 109a -2960Brecht

Rentoclean nv is gespecialiseerd in onderhoudsproducten voor alle mogelijke doeleinden. Wij leveren enkel grote kwaliteitsproducten aan goede prijzen. Wij maken enkel kwaliteitsproducten voor kleine en grote ondernemingen.