U zocht op: machine building

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Cd-consult

Weg Naar Zwartberg 170 -3660Opglabbeek

Heditec

Kiewitstraat 19 -3660Opglabbeek

HEDITEC...een eenmanszaak, eind 2009 opgericht door Dirk Heselmans, ondertussen uitgegroeid tot een BVBA. Meer dan 20 jaar ervaring in mechanica, hydraulica, pneumatica.

Casters Montage

Hoeverweg 40 -3660Opglabbeek

reeds tientallen jaren zijn wij wctief op de markt van de metaalverwerking.

Belo

Nijverheidslaan 1543/3 -3660Opglabbeek

Belo-electrics bvba kan rekenen op een team van experts wat automatisatie betreft.U kunt onder andere een beroep op ons doen voor het bedraden en programmeren van uw productiemachines.

Leenders

Industrieweg-noord 1182 -3660Opglabbeek

Sinds 1917 uw specialist in onderhoudswerken en metaalconstructies

Lmb Bouwmachines

Industrieweg-noord 1170 -3660Opglabbeek

Welkom bij LMB Bouwmachines, fabrikant van LMB bouwkranen, bouwliften, magazijnliften en andere kleine bouwmachines.Verkoop, verhuur en service van LMB bouwkranen en andere snelmontagekranen, bouwliften, magazijnliften, betonmolens, pallethaken, enz

Jamec

Bedrijfsstraat 1209 -3660Oudsbergen

Jaraco is een professionele en ervaren partner voor bedrijven met bouwplannen. Vanaf vanaf de conceptfase tot en met de totale afwerking. Ook de binnenafwerking.

Sanelco

Weg Naar Zwartberg 216 -3660Opglabbeek

Sanelco nv is een elektrotechnische groothandel met toelevering van elektrotechnische goederen aan doe-het-zelvers en installateurs. Sanelco heeft ook een afdeling industriële automatisering. Sanelco nv - Elektrotechnische groothandel

Kebro

Nijverheidslaan 1510 -3660Oudsbergen

Aanleg van spoorwegen, wegen, Al 30 jaar is KEBRO voor betonnen vloeren en verharding, hét aanspreekpunt voor architecten, aannemers en bouwheren

Doe-het-zelf Ferson

Weg Naar Zwartberg 210 -3660Opglabbeek

Bened

Industrieweg Noord 1125 -3660Opglabbeek

BeNed is een all-round toeleverancier in metalen onderdelen en producten. Wij leveren in RVS (inox), aluminium, staal.Op vraag van de klant kunnen wij lasersnijden, zetten/plooien, lassen en assembleren van de gewenste producten.

Jasco Renting

Weg Naar Meeuwen 50 -3660Oudsbergen

JET Renting verhuurt professioneel transportmateriaal aan bedrijven.

Csg Industrie

Industrieweg-noord 1118 -3660Opglabbeek

elektriciteitswerken, industriële elektrotechnieken elektro-mechanisch onderhoud, industriële elektriciteitswerken, bordenbouw, bedrading schakelkasten, kabbeltrekken

Bouwbedrijf Ruelens & Partners

Nijverheidslaan 1508 -3660Oudsbergen

Ieder heeft zijn manier om die zaken aan te pakken, daarom willen wij ons flexibel opstellen naar de klant toe. Wij werken hoe u dat wilt, enkel ruwbouw of toch sleutel op deur?

Jcb - Belgium

Nijverheidslaan 1501 -3660Opglabbeek

Het is geen wonder dat we de marktleider zijn voor uitrustingen voor de bouwsector zoals graaflaadmachines en verreikers.

Industriele Ventilatie Technieken

Nijverheidslaan 1540 -3660Oudsbergen

Als fabrikant/leverancier werkt Inventec zowel voor zelfstandige ondernemers, KMO`s als grote industriële bedrijven. Elk project wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd - vanaf het eerste advies en ontwerp tot en met de constructie en montage.

Limoco Industries

Industrieweg-noord 1141 -3660Opglabbeek

Limoco Industries NV is gespecialiseerd op het gebied van industriële stofafzuiging, ventilatie en speciale constructies. Onze afdeling Limoco Interiors staat garant voor innovatieve interieurbouw in staal, inox, aluminium, messing en koper.

Gielen Ronny Industrievloeren En Betonkelders

Broekkantstraat 60 -3660Opglabbeek

Gegoten betonconstructies zijn dé ideale oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor de industriesector als voor de landbouwsector biedt een betonconstructie tal van mogelijkheden. Zoekt u een aannemer voor graanopslagplaatsen of loskades?