U zocht op: machine building

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Oben Building Machines

Spelverstraat 36b -3740Bilzen

Al meer dan 20 jaar biedt Oben Building Machines een uitgebreid gamma aan van machines en gereedschappen voor de bouw en nijverheid. Zijn sterkte is een grote stock en snelle levering.

Induzz3

Kieleberg 6389 -3740Bilzen

industriële dienstverlener en servicepunt voor : Nieuwe elektrische installaties, middenspanningscabines en bordenbouw.Herwikkelen van elektromotoren Revisie elektromotoren, pompen en industriële tandwielkasten.

Wils En Zonen

St.rochusstraat 21 -3740Bilzen

Dima Eco-technics

Royerveld 16 -3740Bilzen

Dima Eco-Technics staat voor een persoonlijke aanpak, van advies tot uitvoering, voor kwalitatieve installatie met gekende merken, een hoog afwerkingsniveau en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Protractor

Beekomstraat 23 -3740Bilzen

Oben Renting En Service

Spelverstraat 36 -3740Bilzen

De hoofdactiviteit van Oben Renting & Service NV is het verhuren van allerhande machines voor bouw, tuin en industrie.

Electro Boden

Rode Kruislaan 13 -3740Kleine-spouwen

Wij werken op maat. Onze duurzame oplossingen zijn het naadloos antwoord op uw behoeften. Onze sterkte bestaat in het totaalconcept dat we aanbieden. Wij zij uw enige partner die u nodig heeft om electriciteitoplossingen uit te werken.

Abn Klimatisatie

Kieleberg 1 -3740Bilzen

ABN levert u totaaloplossingen inzake ventilatie & klimatisatie. ABN Cooling & heating solutions airconditioning, air conditioner, air conditioning, airco, abn klimatisatie, abn, chiller, cooling, clean rooms, cleanrooms, commerciële koel

Noord - Limburgse Electro - Technische Service

Groenkloosterstraat 56 -3740Bilzen

Nolets bvba is onder andere gespecialiseerd in:BordenbouwRWA installatiesRookdetectieVerlichtingDomoticaPV-panelen

Colson Ctb

Kieleberg 31 -3740Bilzen

Door de jaren heen heeft het bedrijf zich geprofileerd als specialist op het gebied van verwarming, ventilatie, airco en sanitair installaties

Jackri

Eikaart 8 -3740Bilzen

Bij JacKri kan je terecht voor al je grond- en omgevingswerken. Of het nu gaat om een klein of een groot project, contacteer ons zeker! Wij geven je het juiste advies en maken je een persoonlijke offerte voor al deze werken.

Rs Techniek

Biestertstraat 50 -3740Bilzen

Vert-energie

Rooi 94 -3740Bilzen

Wij zijn actief begonnen in het jaar 1998 met zelf onze woningen te zetten , waardoor we de kriebels hebben gekregen om hier in deze trend verder te gaan.

Vanhout Bilzen

Taunusweg 49 -3740Bilzen

Heijmans België Home Français English Contact Sitemap Help Heijmans.com Woensdag 19 december 2007 Home 6 december 2007 Group GACS koopt Siegers Elektro van Heijmans ... 5 december 2007 Heijmans Vastgoed wint contract Bannehof Zaandijk ... Meer Nieuws