U zocht op: machine industrie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Vme Service & Engineering

Weynesbaan 144 -2820Bonheiden

VME, Service & Engineering is als vertegenwoordiger van verschillende fabrikanten en met een rijke ervaring in automatisatie en integratie, uitgegroeid tot een volwaardige partner in het automatiseren van verpakking? en doseersystemen.

Airquality Group

A. Stocletlaan 206 -2570Duffel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Omnimat

Grensstraat 94 -3140Keerbergen

Omnimat is invoerder voor de Benelux van de DRB "Dongil" rubberen rupsen en levert vanuit zijn eigen opslagplaats gelegen te Kampenhout. Omnimat houdt zich vooral bezig met de verkoop van rubberen en stalen kettingen voor alle grondverzetmachines.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Belgian Technology & Construction

Industriepark 24 -2220Heist-op-den-berg

Machinebouw voor voeding- en pharma-industrie.

Firma Léon Callot

Neerveld 6 -2550Kontich

De firma Leon Callot n.v. is de belangrijkste leverancier in Europa van onderdelen, accessoires en toebehoren voor alle merken naaimachines.