U zocht op: machinebouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Makita

Jan-baptist Vinkstraat 2 -3070Kortenberg

Makita is een van de belangrijkste fabrikanten van elektrisch handgereedschap ter wereld, met een jaarlijkse productie van meer dan twintig miljoen machines. Aan de essentie is Makita concentreert zich nog steeds op een dingmachin.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

De Ryck

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

onze firma is hoofdzakelijk gegroeid in de aanhangwagenbouw en verhuur van aanhangwagens wij doen volledig onderhoud van alle merken naast ons eigen merk ook levering van het merk humbaur en eduardnaar onze uitbrijding in de ver

Theeuwes

Landweg 3 -2200Herentals

INDUSTRIËLE AUTOMATISATIEEngineering, bouwen op maat en optimalisatie van geautomatiseerde industriële productieprocessen

L.ecl

Brusselsesteenweg 30 -1980Zemst

Kranen verhuur en verhuur machines voor de bouw.