U zocht op: machines op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Amw Industry

Elzasweg 12 -2030Antwerpen

AMW Industry BVBA is een mechanisch atelier gespecialiseerd in het vervaardigen en herstellen van onderdelen voor industrie en scheepvaart.

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Brammer

Luithagen-haven 2a -2030Antwerpen 3

Brammer is Europa`s toonaangevende distributeur van het complete assortiment werktuigbouwkundige-componenten ( o.a. Kogellagers, dichtingen, electrische aandrijving, enz) en alle denkbare toebehoren voor industrieel onderhoud (MRO). Brammer zorgt ...

Las - Service

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen

Bij Las Service te Antwerpen kan u terecht voor alle benodigdheden voor het lassen en snijden. We staan in voor de verkoop, verhuur en het onderhoud van alle lasmachines, snij-apparatuur en ander materiaal.

Antec

Boterhamvaartweg 2 -2030Antwerpen 3

Antec is opgebouwd uit een afdeling voor generatorsets en dieselmotoren en een afdeling voor pompen en speciale ontwikkelingen.De generatorset afdeling is ontwikkeld voor dienstverlening voor zowel standaard als net-nood systemen.

Cuypers Vorkliften

Ketelhof 8 -2030Antwerpen

Van de kleinste elektrische vorkliften, over containerstackers, stapelaar, terminal trekkers naar grote hydraulische kranen, CUYPERS VORKLIFTEN verhuurt laad en los oplossingen op maat van elke klant.

Eqqi Projects

Pierre Van Gehuchtenstraat 17 -2030Antwerpen

U kan bij ons terecht voor het beheer van uw ict park volgens een op maat gemaakte SLA (service level agreement) overeenkomst.Eveneens bestaat de mogelijkheid om op afstand uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Cbox Containers Belgium

Heizegemweg 12 -2030Antwerp, Belgium

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie.

Suurmond

Heizegemweg 7 -2030Antwerpen 3

Advies- en engineeringbureau. Leverancier voor de procesindustrie van o.a. pompen, filters en doseersystemen voor de procesindustrie. Tandwielpompen, filters, doseersystemen, zeefwisselaars, leverancier voor de procesindustrie.

Hugo De Jongh

Noorderlaan 81 -2030Antwerpen

Onafhankelijk familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaringmaatwerk uit eigen werkhuisontwikkelen van liften op maat voor elk gebouw

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.