U zocht op: machines werf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Haute Landbouwmachines

Zwaarveld 27 -9220Hamme (vl.)

Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park. Naast verkoop, staan wij ook garant voor een professionele en snelle herstelling.

Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Bel-gem

Duivenstraat (stg) 1 -9200Dendermonde

Opruimwerken

Bouwdrogers Temmerman

Houtenmolenstraat 69 -9255Buggenhout

Een bouwdroger huren doe je het voordeligst bij bouwdroger.com. Wij zijn nog steeds de goedkoopste verhuurder van bouwdrogers in België. Je chape of pleisterwerk sneller laten drogen door een bouwdroger te huren aan een financieel voordelige prijs.

Wim Verhuur

Fortsesteenweg 44 -2860Sint-katelijne-waver

Wim Verhuur (Sint Katelijne Waver) verhuurt degelijk materiaal voor zowel de professioneel als particulier in de bouw- en tuinsector. Graafmachines, bouwdrogers, trilnaalden, motoculteurs, hakselaars, tractors, stellingen ... alles is te huur.

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

Dv Hydraulics

Hoek 76 -2850Boom

Ons dienstenpakket omvat : depannages op werf , ombouw van bestaande installaties om de productiviteit van de machine en/of de kwaliteit van uw eindproduct te verbeteren , nieuwbouw van hydraulische installaties, herstelling van componenten.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Alle Bouw Machines

Nijverheidsstraat 11 -1840Londerzeel

Al ruim 30 jaar bouwt Alle Bouw Machines nv (ISO 9001-2000 gecertificeerd) een goede reputatie op als specialist in de landelijke verkoop en verhuur van alle bouwmachines geschikt voor de bouwnijverheid...

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Rentacat

Antwerpsesteenweg 215 -2800Mechelen

Verhuur & verkoop. Levering mogelijk waar en wanneer je wil. Bezoek onze website voor meer informatie.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Werfix

Mechelsveldstraat 13 -2800Mechelen

Werfinrichting van A tot ZWij bieden u een ruime waaier aan producten : hekwerken, containers, pompen, lichtmasten, stroomgroepen, meet-, stel- & detectieapparatuur, stellingen en trappentorens, radiocommunicatie, beveiliging, hijstoestellen, enz.

Printemps Invest

Edmond Parmentierlaan 38 -1150Sint-pieters-woluwe

werfpompen, dompelpompen, aanhangwagens, boormachines, enz

Home Design

De Hinnisdaellaan 14 B -1150Sint-pieters-woluwe

- Bienvenue sur le site de Home Design // Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Bienvenue! Le site www.homedesign.be requiert le Player Macromedia Flash. Télécharger Flash

Isoproc

Boterstraat(hom) 23 -2811Mechelen

Bouwoplossingen voor morgenGeselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten