U zocht op: machines werf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Schneider Electric

Dieweg 3 -1180Ukkel

Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Euromat Brussels

Budasteenweg 31 -1830Machelen (brabant)

Euromat: verhuur en verkoop van compressoren, stroomgroepen, verreikers, straalapparatuur, spuitapparatuur, ... Euromat heeft 4 vestigingen in België, die zich richten op de verhuur, verkoop en service van middelgrote machines voor de industrie en aa

Loxam Nv - Hoofdzetel België

Vilvoordsesteenweg 152 -1120Brussel 12

DE nr. 1 van de professionele VERHUUR met een netwerk in België van 14 agentschappen Rental en 1 agentschap Module (modulaire bureelconstructies) + 1 agentschap Rental Luxemburg. Het Rental VERHUUR park omvat +/- 6000 materiëlen en gereedschappen.

M.i.s. - Multiple Immo Services

Grondwetlaan 51-53 -1083Ganshoren

Bent U er ook van overtuigd dat schoonmaak niet onder de productieve noemer valt? Dan kunnen wij als gespecialiseerde schoonmakers zorgen voor een belangrijke meerwaarde. Immers, U weet net als wij, dat werknemers beter renderen in een goed ...

Mechanic International

Meersstraat 27 -1730Asse

Mechanic International, beveiligingsspecialist in de bouw-en transportsector, levert al meer dan 15 jaar zowel mechanische,als electronische anti-diefstaloplossingen voor uw machines, material, vrachtwagens en containers.

Alle Bouw Machines

Nijverheidsstraat 11 -1840Londerzeel

Al ruim 30 jaar bouwt Alle Bouw Machines nv (ISO 9001-2000 gecertificeerd) een goede reputatie op als specialist in de landelijke verkoop en verhuur van alle bouwmachines geschikt voor de bouwnijverheid...

Global Rent Verhuurcenter

Leuvensesteenweg 224 -3190Boortmeerbeek

Zowel professionelen als doe-het-zelvers kunnen bij GLOBAL RENT terechtom kleine en grote machines te huren. Met een verhuurgamma van méér dan 600 verschillende machines en toestellenvindt u beslist wat u nodig hebt.

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Manutan

Industrielaan 30 -1740Ternat

Online verkoop van bedrijfs- en kantoormateriaal voor professionelen.

Werfix

Mechelsveldstraat 13 -2800Mechelen

Werfinrichting van A tot ZWij bieden u een ruime waaier aan producten : hekwerken, containers, pompen, lichtmasten, stroomgroepen, meet-, stel- & detectieapparatuur, stellingen en trappentorens, radiocommunicatie, beveiliging, hijstoestellen, enz.

Printemps Invest

Edmond Parmentierlaan 38 -1150Sint-pieters-woluwe

werfpompen, dompelpompen, aanhangwagens, boormachines, enz

Home Design

De Hinnisdaellaan 14 B -1150Sint-pieters-woluwe

- Bienvenue sur le site de Home Design // Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Bienvenue! Le site www.homedesign.be requiert le Player Macromedia Flash. Télécharger Flash

Isoproc

Boterstraat(hom) 23 -2811Mechelen

Bouwoplossingen voor morgenGeselecteerde merken voor duurzame bouwprojecten