U zocht op: machines werf

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Bossuyt Grootkeuken

Noordlaan 19 -8520Kuurne

Bossuyt Grootkeukens ontwerpt en realiseert professionele keuken- en self-service installaties op maat. Wij willen voor uw professionele keuken, bar en/of self-service installatie een gepersonaliseerde oplossing bieden met een totaalaanpak.

Lapere Patrick

Murissonstraat 192 -8930Menen

Voor ieder werk in de bouw beschiken wij over de gepaste machines om deze werken zo snel mogelijk en efficient uit te voeren.Alle machines worden tijdig vervangen zodat wij altijd over een modern machinepark beschikken.

Reynaert

Negende Liniestraat 28 -8870Kachtem

Reynaert Pompen is een handelsonderneming in pompen geschikt voor vloeistof-transport. Reeds vele jaren is Reynaert Pompen leverancier in de BENELUX met een aantal gerenommeerde pompmerken zoals DAB, Leader, Ebara, Grundfos, Karcher, enz.

Canigro

Hoogleenstraat 4 -8780Oostrozebeke

Gtv Telecom

Gentsesteenweg 125 -8530Harelbeke

GTV biedt professionele totaaloplossingen aan voor alle gebruikers, zowel kleine en middelgrote ondernemingen als corporate bedrijven.