U zocht op: management software

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B. Rekencentra

Kromstraat 50 -2520Ranst

B. Rekencentra NV is a leading providerof cargo and freight software. Software development is our core business. We regularly invest in new technologies and frameworks.

Ferranti Computer Systems

Romeynsweel 7 -2030Antwerpen 3

Ferranti Computer Systems levert hoogtechnologische oplossingen en diensten voor e-business netwerkintegratie industriële automatisering en...

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Overzicht

Grotesteenweg 13 -2600Berchem (antwerpen)

OVERZICHT is een autoriteit op vlak van de ‘Building Information Model’-methodologie.

Sharp Electronics Belgium

Schalienhoevedreef 20 -2800Mechelen

Sharp verkoopt hoogwaardige multifunctionele zwart-wit en kleurenafdruksystemen, software oplossingen, zonnepanelen, draaloze projectoren, LCD displays tot POS afrekensystemen. Producten zowel voor thuis als kantoor.

Trescal

Vosstraat 200 -2600Berchem (antwerpen)

Trescal, de specialist voor al uw kalibraties! Kalibratie van fysische grootheden in onzelaboratoria en bij u ter plaatse. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd volgens: ISO-17025 en ISO-17020 waarbij het kwaliteitssysteem voldoet aan ISO-9001.

Cross-bow

Veldkant 33 -2550Kontich

Cross-Bow is niet zomaar een adviesbureau, het is een bedrijf waar we onze consultants laten bloeien. In de snel veranderende markt van vandaag ontmoeten we onze klanten als gelijkwaardige partners.

Ionlogistics

Kapellensteenweg 488 -2920Kalmthout

Wij leveren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. Onze missie is om de kosten van het exploiteren van uw bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren.

Infomat

Laarstraat 16 -2610Wilrijk

Infomat is het Business Solution Center van de op Euronext genoteerde Groep Systemat. Met verschillende kantoren in de Benelux (Antwerpen, Brussel, Arnhem, Luxemburg) ontwikkelt en implementeert Infomat softwareoplossingen voor diverse organ...

Rhea

Veldkant 33 A -2550Kontich

iRhea Service Management verhoogt de efficiëntie door de creatie van een duidelijke scheiding tussen project ontwikkeling en service management. Dit verbetert de reactie tijden door het leveren van gespecialiseerde en gefocuste diensten.

Talent-it

Houtdok-noordkaai 12 -2030Antwerpen 3

Talent-IT verenigt talent en bedrijven voor alles wat met IT te maken heeft. We streven voortdurend naar meer vakkennis en betere service zowel in het begeleiden van onze IT`ers als bij het ondersteunen van onze klanten.

Planon

Schalienhoevedreef 20a -2800Mechelen

Planon N.V. is gespecialiseerd in dienstverlening & implementatie van de Planon software voor Facility Management en patrimoniumbeheer.

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Curema

Nekkerspoelstraat 57 -2800Mechelen

CuReMa: Sterk in klantenbeheer- Bespaar tijd en geld- Minder papier en papierwerk- Gans het proces wordt opgevangen- Loosely coupled integraties- Notificaties zorgen voor het aansturen van de planner en ingenieurs

Vanas Engineering

Zwaluwbeek 3 -9120Melsele

Als specialist in magazijninrichting biedt Vanas Engineering diverse types rekken, semi-automatische opslagsystemen als verticale liftmachines of paternosterkasten, vending machines, software en logistieke software.

Dragintra

Starrenhoflaan 44 -2950Kapellen (antwerpen)

Dragintra biedt u door middel van de volgende diensten een tailor made oplossing voor Fleet- & Mobiliteits- management: extern wagenpark- beheer, beheer mobiliteitsbudgetten, CO² reductie programma…

Contribute Group People

Prins Boudewijnlaan 43 -2650Edegem

Contribute heeft een bewezen expertise in het bouwen van moderne business- en IT-oplossingen. Dit op basis van bestaande en de nieuwste technologieën, binnen heel wat domeinen: software development, mobile enablement, integratie en architectuur.

Axi

Molenweg 107 -2830Willebroek

AXI biedt, als ervaren end-to-end partner met een sectorspecifieke aanpak, een breed aanbod aan duurzame, strategische IT-oplossingen en IT-ondersteuning.

Okapi

Stationsstraat 96 -2830Willebroek

OKAPI, uw partner in de informatica. Voor boekhoudsoftware BOB Cubic Sage lijn 100 netwerk server pc notebook Telenet ADSL copier projector consumables ... OKAPI uw partner in de informatica

Artissoft

Schaliënhoefdreef 65 -2970Schilde

Artissoft is een bedrijf gespecialiseerd in dynamische, interactieve websites gebruik makende van een Content Management System (CMS).

Wipro 4c

Stationsstraat 60/5 -2800Mechelen

Worldescrow Belgium

Leopoldstraat 39 -2800Mechelen

Als onafhankelijke derde partij (Trusted Third Party) waakt WorldEscrow Belgium over uw bedrijfskritische activa zoals broncode van software, belangrijke data, wachtwoorden of industriële ontwerpen.