U zocht op: materialen op maat

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Antwerp Lion Oil Works

Vlaamsekaai 2-5 -2000Antwerpen 1

Antwerp lionoil works is een hooggespecialiseerde onderneming met 70 jaar ervaring omtrent het exact gecontroleerd doseren van smeer- en productiemiddelen ,snelkoppelingen, smering, lionoil, smeersystemen, ....

Triotrade

Jan Van Gentstraat 29-31 -2000Antwerpen 1

Triotrade, uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, horecakleding, gadgets en relatiegeschenken. Wij bieden allerhande textiel en gadgets aan op maat van bedrijven, organisaties, sportclubs, jeugdbewegingen, ..

P.i.r.l.o.

Volkstraat 28 -2000Antwerpen

Een maatpak van PM Eleganza Milanese is exclusief en persoonlijk. Onze kostuums worden handgemaakt in Italië volgens de regels van de traditionele ambacht met kwalitatieve materialen en oog voor detail.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Sitwear

Britselei 68 -2000Antwerpen

Balthazar Events

Keizerstraat 62a -2000Antwerpen

Bamlthazar ontwerpt en begeleidt evenementen op maat, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Balthazar staat garant voor unieke en originele evenementen. Ons creatief team probeert zich dan ook steeds heruit te vinden.