U zocht op: matten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


P&l Cleaning

Hanegraefstraat 18 -2050Antwerpen 5

Een hogere kwaliteits- en servicenorm voor de schoonmaak van uw gebouw door strikte opvolging van ons personeelGrondige analyse van de noden van uw bedrijf. Deskundig personeel + constante follow up.Regelmatige bijscholing op gebied van vakkennis

Repro

Turnhoutsebaan 42 -2970Schilde

Grafische kunst benodigdheden kantoorbenodigdheden groothandel tekentafels tekentafels toebehoren kunstschilders gereedschappen tekengereedschap tekenmateriaal, tekenpapier bureelbenodigdheden groothandel

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Rosco

Oude Baan 3 -2800Mechelen

ROSCO is de specialist voor al uw systeemoplossingen, gaande van vloer- en wandbetegeling tot tapijten en parket, gelegen in Mechelen, België. Groothandel met 20 jaar ervaring in sector.

Scancar

Bisschoppenhoflaan 525 -2100Deurne (antwerpen)

Scancar NV staat synoniem voor Volvo in groot- Antwerpen. Onze filialen dekken mooi de Metropool en zijn binnen een straal van 15 minuten rijden met elkaar verbonden. Met - in de regio Antwerpen - een vijftigtal permanent bijgeschoolde medewerkers..

Royal Botania

Elsendonkstraat 146 -2560Nijlen

As the leading brand in garden furniture we offer a wide range of exclusive, classic and contemporary designs in garden furniture, outdoor lighting, teak bathrooms and teak parquet. Royal Botania

Vabotec

Starrenhoflaan 33b -2950Kapellen

Vabotec is een onderneming die haar weg in onze huidige industriele maatschappij heeft gemaakt op basis van jarenlange ervaring.Vabotec zal er alles aan doen om in samenwerking met haar klanten honkvaste relaties op te bouwen.

Atelier Passe Partout

Sint-katelijnestraat 41 -2800Mechelen

Schrijnwerk van hout of van kunststof | plaatsen van vloerbedekking

Junta Polymers

Brechtsebaan 30-36 -2900Schoten

Junta Polymers is een belangrijke verdeler binnen Europa voor rubber-, silicone- en vitonplaten alsook technische kunststoffen met een zeer goede prijs / kwaliteit factor. Wij opereren vanuit Schoten nabij Antwerpen en dus centraal gelegen in Europa.

Initial Textiles

Ingberthoeveweg 17 -2630Aartselaar

NULL

Nine Senses

Turnhoutsebaan 225 -2970Schilde

Safety Shop

Westkaai 7 -2170Merksem (antwerpen)

Op onze website kan je onder assortiment een uitgebreid aanbod vinden van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Cws-boco Belux

Berchemstadionstraat 78 -2600Berchem (antwerpen)

CWS-boco bekleedt een leidende positie op de markt van sanitaire hygi?ne, Huur bv onze handdoekautomaten, zeepdispensers voor de sanitaire hygi?ne of wet floor mops.Wij staan in voor de bijkomende service en dienstverlening.

Wasserij Nova

Lange Van Bloerstraat 138 -2060Antwerpen 6

Al sinds 1936 zorgt wasserij Nova voor onberispelijk propere werkkledij in alle denkbare sectoren. Wij verkopen en verhuren ook, zorgen voor personalisatie, en hebben een ingenieus track & trace-systeem. We kunnen ook handige kastjes leveren en ...