U zocht op: matten

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Stuckens Metalen

Kalkenstraat 21b -9255Buggenhout

Stuckens Metalen NV is een ijzer- en staalbedrijf in de regio Brussel die zich volledig heeft toegespitst op bouwwerken. In onze nieuwe gebouwen kunnen wij effici?nt en tegen scherpe prijzen staalwerken op maat produceren.

Debomat

Frank Van Dyckelaan 12 -9140Temse

Een toonaangevend bedrijf in productie en verkoop van logomatten, inkommatten, event matten, huishoudelijke matten en trapmatten. Bovendien zijn wij ook producent van curling op tapijt, een heel nieuwe sport in West-Europa.

Advotex

De Vlaamse Staak 2 -1745Opwijk

Deurmatten, autotapijten, badsets, tapijten aan de rol, tapijtvloertegels, kunstgras aan de rol, rubber aan de rol, gronddoek, antwiworteldoek, schaduwdoek, geotextiel, vijverbeschermende folie, kunstgras, decoratietapijt.

Acroproducts

Spinnerslaan 11 -9160Lokeren

Acroproducts is uw professionele partner voor toelevering van een compleet productenpakket mbt reiniging, onderhoud en renovatie van gebouwen en installaties. Tevens bieden wij U een gespecialiseerd gamma producten op het vlak van bouwchemie, ...

Vendor

Kapelanielaan 33 -9140Elversele

Een veilige, duurzame, schone en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers is van groot belang. Gezonde arbeidsomstandigheden dragen immers bij aan hun productiviteit. Bovendien is een goede bedrijfshygiëne ook wettelijk een vereiste binnen uw ...

Trudiplas

Slommerdonk 18 -9230Wetteren

Als innovatief bedrijf is Trudiplas gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor de bouw-, tuinbouw- en DIY-sector.