U zocht op: mechanische onderdelen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Diametal

Gareelmakersstraat 10 -2200Herentals

Uw partner in de productie van fijnprecisie mechanische onderdelen in metaal en kunststof. We zijn gespecialiseerd in het maken van stukwerk en middelgrote series op CNC gestuurde, draai-,frees-,slijp- en draadvonkmachines.

Onderhoud En Herstelling Machines -atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Hebt u nieuwe machineonderdelen nodig Of wilt u voor uw nieuwe machine specifieke mechanische onderdelen laten bouwen U moet uw machine herstellen Of u wilt ze laten onderhouden Atelfond onderhoudt en herstelt al uw machinewerk.

Pcb Solutions

Truibroek 94 -3945Ham

PCB SOlutions is een elektronicabedrijf, gevestigd in HAm. Onze voornaamste taken zijn het ontwikkelen, reproduceren en herstellen van PCB"s. Wij bieden totaaloplossingen voor het bestukken van printplaten: van idee tot afgewerkt product.

Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Atelfond is gespecialiseerd in machinebouw, mekaniek en het onderhoud van uw machinepark.

Mmarkt- Machinemarkt Belgie

Kelderbeemd 11c -2470Retie

MachineMarkt Retie zorgt voor alle metaalbewerkingsmachines voor uw bedrijf. Verkoop van boormachines, tweedehandsmachines, zaagbladen, draaibanken, slijpmachines, metaalbewerkingsmachines en meer!

Torremans

Zuiderdijk 6a -2310Rijkevorsel

Conventioneel Draaiwerk en freeswerk. Mechanische herstellingen: reductoren, pompen, ….Machinebouw

Industrial Pump Systems

Kemelbeekstraat 30 -2460Kasterlee

Industrial Pump Systems BVBA, als bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen en onderhouden van industriële pompen zoals: dompelpompen, stijlvaste pompen, drainagepompen, horizontale, verticale, centrifugaalpompen, ...

Inspirat

Turnhoutsebaan 183 -2460Kasterlee

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!