U zocht op: mechanische ventilatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


M. Vandenabeele

Kortrijkstraat 174 -8770Ingelmunster

Vandenabeele is een van de enkele toonaangevende bedrijven in België wat betreft het leveren van producten en diensten in de automotive, bouw en industriële sector.Onze producten en systemen dragen bij aan het creëren van comfortabele, propere ...

Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Vma West

Tieltstraat 69 -8760Meulebeke

VMA West NV is een installatiebedrijf dat zijn klanten comfort en service wil bieden. Dit door het uitvoeren van technische installaties van begin- tot eindfase. Elke installatie gebeurt met respect voor de ISO en VCA procedures.

Cebeo

Eugene Bekaertlaan 63 -8790Waregem

Cebeo is als groothandel in alle elektrisch materiaal de schakel tussen de fabrikant en de professionele elektro-installateur en de industrie. Cebeo biedt u producten en technische oplossingen voor de woningbouw, niet-woningbouw en de industrie.

Cms Technics

Drogenboomstraat 11 -8790Waregem

Coeman Ją¼rgen

Joe Englishstraat 30 -8800Roeselare

Cvs Solutions

Hazelstraat 106 -8810Lichtervelde

Ddb Service

Spinnekens Ambacht 20 -8810Lichtervelde

J.c. Techniek

Vichtsesteenweg 35a -8570Anzegem

Door onze ervaring in de luchtbehandeling op industrieel vlak, toe te passen op de luchtbehandeling en ventilatie in de residentiële sector zijn we een bedrijf geworden die van lucht verplaatsen zijn passie gemaakt heeft.

Typhoon Industriele Ventilatie

Grote Heerweg 67 -8791Waregem

Al meer dan 60 jaar bieden we onze klanten - zowel internationale kleppers als industriële kmo’s - systemen voor industriële ontstoffing en pneumatisch transport op basis van luchttechniek.