U zocht op: mechanische werken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Mortitech

Bruggesteenweg 43 -8755Ruiselede

U bent op zoek naar geschoolde en ervaren vaklui die uw mechanische of elektrische projecten tot een goed einde kunnen brengen? Of u denkt eraan om zonnepanelen te laten installeren? Bij MortiTech bent u hoe dan ook aan het goede adres!

Coecke Machines International

Poortakkerstraat 27 -9051Gent

Machineonderdelen op maat metaalbewerkingsmachines schuurmachines snijmachines graveermachines gereedschappen elektronica werktuigen elektronica stansmachines uitkapmachines vouwmachines graveerbenodigdheden slijpmachines plooimachines werktuigmachines

Strobbe Engineering

Sint-jorisstraat 85 E -8730Beernem

Strobbe Engineering is gespecialiseerd in tandwielkasten, mechanische toelevering en matrijzenbouw. Van concept en ontwerp tot productie, bij Strobbe Engineering gebeurt alles onder hetzelfde dak.