U zocht op: medewerkers constructie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Logipeople

Luxemburgstraat 20 -9140Temse

Wij richten ons op het aanbieden van specifiek logistiek personeel die nodig is om uw logistieke activiteiten te verlichten bij uw project of piekperiode. Ook personeels -en materiaal vraagstukken voor uw project lossen wij graag voor u op.

Auxilius Advocaten

Prins Boudewijnlaan 241 -2650Edegem

Het advocatenkantoor `Auxilius Advocaten`, werd op initiatief van Mr. Dirk De Ridder opgericht in maart 2006. Alle medewerkers hebben een jarenlange en gedegen praktijkervaring in verschillende rechtsgebieden.

Bvl

Berlaarbaan 148 -2860Sint-katelijne-waver

BVL staat garant voor het leveren van zeer kwalitatief en esthetisch afgewerkte installaties. Hiertoe draagt elke onderdeel van onze diensten bij studie, montage, onderhoud en herstellen.

Structa - Plan

Hogenakkerhoekstraat 1 -9150Kruibeke

Reeds meer dan 25 jaar bouwt Structa-Plan met een dynamische ploeg medewerkers een grote verscheidenheid aan industriële gebouwen.Door de kennis van onze ingenieurs en het vakmanschap van onze mensen in het atelier en op de werven realiseren wi

Renovatie K.s.

Jan Moonsstraat 62 -2160Wommelgem

Projectbegeleiding en opvolging kan ook geheel in eigen beheer uitgevoerd worden dankzij onze gediplomeerde medewerkers, wij hebben echter ook ruime ervaring met uitvoering in regie.

General Painting

Kambalastraat 18 -2030Antwerpen 3

GP is een algemeen schildersbedrijf dat schilder- en decoratiewerken uitvoert. De troeven van ons goed geschoolde medewerkers zijn oa materiaalkennis, artistieke creativiteit en technisch kunnen!

Rdr Infra

Beverenstraat 80a -9150Kruibeke

Onze firma heeft jarenlange ervaren medewerkers in de aanleg en lassen van leidingen & kabels voor gas, water, afvalwater, elektriciteit en telecom ook hebben wij een afdeling gespecialiseerd in elektrotechniek.

Lc Packaging Belgium

Kempenarestraat 55 -2860Sint-katelijne-waver

Ons familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. De overgrootvader van de huidige directeur Lucas Lammers begon het bedrijf in 1923 met uitsluitend de aankoop, verkoop en bewerking van jute zakken. Inmiddels ...

Van Linden

Provincialeweg 21 -2890Lippelo

Van Linden bvba - betonkelders | gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders en vloerplaten, ondergrondse garages, bekisting, kaaimuren, mestkelders, grondwaterverlaging, grondwerken. VAN LINDEN bvba - Nederlands