U zocht op: metaal bewerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Devos Agri

Ruddervoordestraat 30 -8750Wingene

Heftrucks, vorkheftrucks op diesel, electrisch en gas.

Vanver

Hille-zuid 9 -8750Wingene

Habitat Construct

Ruiseledesteenweg 32 -8750Wingene

Het bedrijf richt zich zowel tot de onderneming als de particulier en heeft als hoofdactiviteit het uitvoeren van timmer- en schrijnwerken, het leveren en plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC en aluminium, het uitvoeren van metselwerken e.d.

Bacobouw

Bredenbarm 1 -8750Wingene

Bacobouw kan u op verschillende gebieden van dienst zijn zoals nieuwbouw, totaalrenovatie, betonwerken, dak- en gevelreiniging, vloerwerken en aanleg van oprit of terras.

Callewaert Industries Construction & Engineering

Wingenesteenweg 31 -8750Wingene

Ons sterk team van enthousiaste mensen staat dagelijks tot uw dienst. Onze vakmannen gespecialiseerd in mechanisch-technisch onderhoud van productielijnen, het ontwerp en de bouw van bordessen en trappen tot volledige projecten.

Metaalkonstrukties Vandewalle

Ruiseledesteenweg 85 -8750Wingene

Door gedrevenheid, jarenlange ervaring en werkkracht heeft Vandewalle Metaalkonstrukties zich kunnen toeleggen op gespecialiseerd, meestal arbeidsintensief, maatwerk. Dit zowel in draadnetten als in gietmallen.

Saleenco Industries

Hille-zuid 27 -8750Wingene

interne transportsystemen en bulkhandling, industriele buisleidingen, engineering en machinebouw, constructies in R.V.S. en staal

Rovimetaal

Verrekijker 21 -8750Wingene

Rovimetaal, metaalbewerkingsbedrijf te Wingene, is gespecialiseerd in het maken van diverse metaalconstructies zowel in staal als in roestvast staal. Rovimetaal is uw toeleverancier voor laswerken, plaatbewerking en lasersnijden

Fagrotec

Hille-zuid 35 -8750Wingene

Delamillieure

Verrekijker 23 -8750Wingene

Ons volautomatisch CNC-draaiwerk beperkt zich niet enkel tot diverse soorten staal, messing of aluminium.

Joris Ide

Hille 174 -8750Wingene

Belgische fabrikant van metalen dakpanplaten, profielplaten voor dak en wand, industriële hoge profielen, sandwichpanelen voor dak en wand met als isolatie PUR, PIR en Rotswol, Z-gordingen, rails en toebehoren voor schuifpoorten.

C.a.m.

Kortrijksteenweg 26 -8750Wingene

Alnapress

Hille 184b -8750Wingene

AlnaPress, uw krachtige partner in industrieel persen