U zocht op: metaal bewerking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lima

Plaslaar 40a -2500Lier

Lima verzorgt uw draai- en freeswerk, zowel stukwerk als grote series. Naast de klassieke, handbediende machines, hebben we ook een uitgebreid CNC-gestuurd machinepark. Complexe opdrachten kunnen we dus snel en nauwkeurig realiseren.

Art Of Metal

Van Boeckellaan 37 -2500Lier

vzw Gouverneur Kinsbergen Het GielsBos COS CGVB MODEM Project vzw Gouverneur Kinsbergen . Nieuwe naam De vzw was jarenlang gekend als Stichting Gouverneur Kinsbergen - Gehandicaptenzorg Provincie Antwerpen vzw. Wegens de nieuwe vzw-wet moesten we de

Interstone

Duwijckstraat 13-15 -2500Lier

Rentaloc

Industriestraat 6 -2500Lier

All Plastics Moulding

Ondernemersstraat 23 -2500Lier

APM is een toeleveringsbedrijf, dat in onderaanneming werkzaam is voor verscheidene industrietakken. Dankzij een jarenlange ervaring beheersen wij verschillende bewerkingstechnieken op gebied van kunststoffen, ferro en non-ferrometalen.

De Nieuwe Smid

Ploeghoeveweg 4b -2500Lier

Dries Heijlen vervaardigt staal in stijl: terrasoverkappingen, orangerieën, serres, luifels, trapleuningen, poorten, hekwerk, priëlen, rozenbogen, tafels, authentieke restauratiewerken,... Eigen ontwerp, handmade in Belgium!

Steylaerts

Schollebeekstraat 29 -2500Lier

Wie kiest voor topkwaliteit en veelzijdigheid, vertrouwt op de expertise van azuleo. Neem je klanten zeker mee voor een inspirerende rondleiding in onze prachtige toonzaal. Wij bieden uitsluitend de beste merken aan en een korte levertijd.

Tendotools

Mallekotstraat 63 -2500Lier

Bij ons kan iedereen terecht: van doe-het-zelver, over de ambachtsman tot de industriële houtbewerker. Het grootste gamma houtbewerkinsmachines in de Benelux vind je bij Tendotools