U zocht op: metaal bewerking

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Ward Vs

Onledegoedstraat 75 -8800Roeselare

Haco

Oekensestraat 120 -8800Beveren

De HACO-groep is, dankzij een sterke export-georienteerd en innovatief beleid, een groot internationaal bedrijf in de plaatwerk-machines met een wereldwijde productie, diensten en verkoop van eenheden.

Maeyaert

Jakenshof 1a -8800Roeselare

Your partner for metal productsLASER & TUBE CUTTING – ROBOTIC WELDING – ALU PROFILES - CONSTRUCTION

Ghesquiere Metaalwerken

Industrieweg 21 -8800Roeselare

Alle fijn metaalconstructies op maat. Ghesquiere Metaalwerken ghesquiere,metaal,metaalwerken,gits,roeselare,lassen,laswerk,zagen,zaagwerk,fresen,frezen,brandsnijwerk.

Metaalwerken Devos

Zwaaikomstraat 74 -8800Roeselare

Metaalwerken Devos is al 60 jaar actief als toeleverancier in de metaalverwerkende sector

D.a.c. Machines

Brugsesteenweg 84 -8800Roeselare

Handel in plaatbewerkingsmachines. Import & Export van plooibanken, plaatscharen, machines staande naad, Decoilers, kniplijnen, plaatwalsen, voormachines .Benelux verdeler van Eckold rek- en krimpmachines en clinchtechniek. Fabrikant kraalmachines.

Algemene Machinebouw De Muynck

Kruisboommolenstraat 25 -8800Roeselare

AMD ontwerpt en bouwt reeds meer dan 40 jaar machines, waarvan 28 jaar NC gestuurde.Voor de sector van houten huizen, chalets en meubelen ontwikkelde AMD zelfs een compleet gamma van machines.

Bo-solutions

Liebeekstraat 9 -8800Roeselare

precisie onderdelen voor "alle" machinebouwers en binnen "alle" sectoren van de industrie. Toelevering van hydraulische componenten, onderdelen van pompen en stukken voor motoren. Slijpen, freeswerk, draaiwerk, 3-d controle, thermische behandeling

Team Industries Distribution Center

Industrieweg 50 -8800Roeselare

Clametal Clametal sheet metal work, subcontracting, subcontractor, laser cutting, laser, punching, bend, press brake, weld, welding equipment, MIG, TIG, spot welding, powder paint, assembly, metal, aluminum, steel, plaatwerk, plaatbewerking, toelever

Schramme Industries

Kachtemsestraat 295 -8800Roeselare

Ndr

Jachthoornstraat 3 -8800Roeselare

Toolmax

Blinde-rodenbachstraat 62b -8800Roeselare

Adopt Id

Peter Benoitstraat 11 -8800Roeselare

Zwicker Systems optimaliseert de verspanende industrie. We zijn actief in de matrijzenbouw, metaalbewerking, machinebouw en spuitgieten.

Soenen Technology

Wijnendalestraat 190 -8800Roeselare

Ontwerp, constructie en integratie van oplossingen die de goederenstroom in en buiten industriële bedrijven optimaliseren.

Dema - Shop

Ovenstraat 11 -8800Roeselare

Dema-Shop is in Roeselare en omstreken gekend als dé speciaalzaak voor land- en tuinbouwers, aannemers, sanitaire installateurs, en elektriciens.

Deta Machines

Onledegoedstraat 79 -8800Roeselare

DETA Machines - uw partner voor nieuwe houtbewerkingsmachines. Wij adviseren, verkopen, leveren en installeren uw machine

Construx Rental

Kazandstraat 151 -8800Roeselare

Concrete Systems is gespecialiseerd in het produceren en verhuren van aluminium bekistingsystemen.

De Smedt Metaalconstructie

Industrieweg 15 -8800Roeselare

De Smedt Metaalconstructie - Roeselare - Trappen - Constructie - Laser. De Smedt Metaalconstructie desmedt,de smedt,metaal,roeselare,trappen,laser,staal,inox,alu,construtie,bedrijf,ponsen,centeren,aluminium,plooien

Villasco

Hoogleedsesteenweg 313 -8800Roeselare

De Clercq Philippe

Sint-eloois-winkelsestraat 26 -8800Roeselare

Aandrijvingen Gallon

Kruisboommolenstraat 11 -8800Roeselare

Sinds de stichting in 1919 door de Heer Petrus Gallon, hebben zowel ons bedrijf als ons gamma artikelen, onder de druk van de steeds verdergaande mechanisatie en automatisatie, een zeer grote uitbreiding gekend.

Stoneage

Armoedestraat 15 -8800Roeselare