U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Windowmakers Productie

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Windowmakers is een gespecialiseerd productiebedrijf voor ramen en deuren in PVC en Aluminium. Wij bestaan sinds 1980 en hebben een trouwe klantenbasis in Belgie en Nederland.

Ramabel

Everdongenlaan 24 -2300Turnhout

Db Metalin

Everdongenlaan 5 -2300Turnhout

DB Metalin heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van ieder gewenst machineonderdeel in de meest uiteenlopende materialen. Eén enkel stuk of een serie: wij draaien, frezen, slijpen, spuiten op, en lassen ieder model op maat.

Rowil

Industriedijk 5 -2300Turnhout

Door het uitgebreid machinepark beantwoordt Rowil aan de vraag om plaatwerk en lasconstructies in zowel staal, inox en aluminium te leveren.

Elboreco

Kleine Reesdijk 61 -2300Turnhout

Elboreco is actief in de verhuursector van machines met bestuurder, zowel voor grondwerken, hoogtewerken en transport.

Kristof Van Dun

Industriedijk 9 -2300Turnhout

De realisatie van uw volledige woning, een uitbreiding of verbouwing in houtskelet of een nieuwbouw in houtskelet. Niets is voor ons te veel. Een oplevering van uw houtskelet in ruwbouw of de volledige afwerking van uw woning. U kiest. Wij voeren uit

Jef Remijsen

Slagmolenstraat 158-160 -2300Turnhout

JEF REMIJSEN uit Turnhout is reeds jaren erkend Harol-dealer en gespecialiseerd in zonwering, poorten, rolluiken, raamdecoratie & terrasoplossingen.

Willemsen Zwembaden

Noord-brabantlaan 8 -2300Turnhout

Als exclusief Starline dealer van de provincie Antwerpen verdelen wij het volledige gamma Starline Monoblock zwembaden

Maes

Industriedijk 2 -2300Turnhout

Maes bv te Turnhout draagt al jaren de zorg voor de reiniging en onderhoud van industriële stoom- en verwarmingsketels.Met technische know-how, inovatief denken en een persoonlijke benadering.

Vanhout.pro

Everdongenlaan 6 -2300Turnhout

Als algemene aannemer voert Vanhout.pro een brede waaier van projecten uit.Naast een uitgebreid palmares van nieuwbouwprojecten, hebben wij ontegensprekelijk belangrijke troeven in handen betreffende renovatieprojecten.

Eg-elec

Koeybleuken 10 -2300Turnhout

Welkom bij EG-elec nvEG-elec levert kwaliteit en efficiëntie op het vlak van: nieuwe installaties, technisch beheer en onderhoud van onder meer: Industriële gebouwen Burelen en verkoopsruimten Bordenbouw Netwerkinstallaties

Turnhoutse Metaalwerken

Visbeekstraat 26 -2300Turnhout

Turnhoutse metaalwerken, uw partner voor ramen en deuren. Wij spitsen ons toe op ramen en deuren en dit in allerlei vormen en normen. Hiervoor gebruiken we vooral het Jansen gamma van Zwitserse makelij of ook Forster profielen.