U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Beva Metal - Metaalconstructie

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Beva Metal maakt al uw metaalconstructies in staal, roestvrij staal (inox) en aluminium. Voor industrie, bedrijven en woningen. We specialiseren ons in waterbouwconstructies en staalbouw voor baggeraars en scheepswerven.

Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Atelfond is gespecialiseerd in machinebouw, mekaniek en het onderhoud van uw machinepark.

Beva Metal

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Zoekt u een metaalbedrijf dat garant staat voor de volledige projectopvolging van de werken in uw bedrijfsgebouwen of aan uw metaalconstructies? Met Beva Metal hebt u dat gevonden

Laswerken - Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Laswerken zijn een essentieel onderdeel van metaalbewerking. Voor het laswerk aan uw metaalconstructies en machineonderdelen doet u dan ook een beroep op een specialist. Atelfond last al uw staalwerk. In welk soort metaal ook.

Onderhoud En Herstelling Machines -atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Hebt u nieuwe machineonderdelen nodig Of wilt u voor uw nieuwe machine specifieke mechanische onderdelen laten bouwen U moet uw machine herstellen Of u wilt ze laten onderhouden Atelfond onderhoudt en herstelt al uw machinewerk.

Beva Metal - Materiaal Voor Baggerwerken

Kelderbeemd 14 -2470Retie

De metaalconstructies voor de opbouw van uw baggerboten moeten de grootste slijtage weerstaan. Baggerspecie vraagt dan ook het uiterste van de pijpen en leidingen van uw schepen. Daarom maken wij vele onderdelen voor de baggerindu

Draaiwerk, Freeswerk - Atelfond

Kelderbeemd 12 -2470Retie

Van de kleinste metalen structuur tot onderdelen voor de grootste machines wij leveren niet zomaar seriewerk af. Het ingewikkeldste freeswerk of het moeilijkste draaiwerk Met cnc-gestuurde machines bewerken we al uw metaalwerken.

Beva Metal - Industriebouw

Kelderbeemd 14 -2470Retie

Plant u de bouw van een nieuwe productiehal, opslagruimte of garage Beva Metal is uw partner voor industriebouw. Voor elk industrieel gebouw tot 5000 m² groot. We maken en plaatsen niet alleen de metaalconstructies.

Mmarkt- Machinemarkt Belgie

Kelderbeemd 11c -2470Retie

MachineMarkt Retie zorgt voor alle metaalbewerkingsmachines voor uw bedrijf. Verkoop van boormachines, tweedehandsmachines, zaagbladen, draaibanken, slijpmachines, metaalbewerkingsmachines en meer!

Dswm

Duinberg 8 -2470Retie

MER - Poorten en Automatisaties HOME Welkom op de website van MER Het was reeds sinds 1978 dat Evarist Menten de firma MER bvba opstartte. Hij specialiseerde zich in het leveren, plaatsen en onderhouden van garagepoorten, automatisaties, hekwerken en

Breugelmans Wegenbouw

Noordstraat 37 -2470Retie

De firma Breugelmans Wegenbouw bvba is opgericht in november 2011