U zocht op: metaal constructies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Melis

Frederik Burvenichstraat 138 -9050Gentbrugge

Melis nv. uw partner voor gieterij, non-ferro metalen, plaatbewerking, constructie en allerlei specialiteiten voor de bouwnijverheid. Gespecialiseerd in het vervaardigen van metaalproducten op maat.

Ditho

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ons bedrijf richt zich op diverse sectoren en legt zich vooral toe op het vervaardigen van metaalconstructies in al zijn facetten oa vervaardigen van pijpschoenen en supporting voor bedrijven die buisleidingen plaatsen.

De Pecker Gent

Eddastraat 43 -9042Sint-kruis-winkel

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Verhelle

E3-laan 69 -9800Deinze

Sinds 1938 kunnen professionelen uit sectoren als industrie, bouw, land- en tuinbouw en evenementen bij ons terecht voor degelijke hef- en hijssystemen. Wij bieden ook warmtegeneratoren en bouwdrogers aan.

Alle Inox-, Aluminium-, Metaalwerken Geert Claeys

Kwatrechtsteenweg 110 -9230Wetteren

Geert Claeys is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van alle inox-, aluminium- en metaalwerken voor alle mogelijke toepassingen. Met zijn jarenlange ervaring en kennis is zelfwerkend patroon Geert Claeys graag uw partner.

Ditho Construct

Kasterstraat 90 -9230Wetteren

Ditho Construct is gespecialiseerd in de productie van constructies uit staal en RVS. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en toeleveren van ondersteuning voor de piping industrie. Metaalconstructies.

Coecke Machines International

Poortakkerstraat 27 -9051Gent

Machineonderdelen op maat metaalbewerkingsmachines schuurmachines snijmachines graveermachines gereedschappen elektronica werktuigen elektronica stansmachines uitkapmachines vouwmachines graveerbenodigdheden slijpmachines plooimachines werktuigmachines