U zocht op: metaal lassen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Metafox

Stationsstraat 176 -8850Ardooie

Fabrikant functioneel meubilair: klaptafeltafels, plooitafels, stoelen, klapstoelen,plooistoelen, stapelstoelen, banketstoelenconferentiestoelen, podia voor verhuur,hotelinrichting, feestzalen, vergaderzalenconferentiezalen, polyvale

Bmc

Krommebeekpark 6 -8800Roeselare

BMC staat in voor de realisatie van constructieprojecten in alle industriesectoren, met name in bulk en recycling, houtindustrie, bouwsector, voedingsindustrie en staalindustrie en is gespecialiseerd in intern transport van bulkgoederen. Van eigen...

Bart Vuylsteke

´t Lindeke 30 -8880Ledegem

Laswerken van schets tot oplevering.

Lesage

Zwevegemstraat(o) 124 -8553Zwevegem

We zijn een industrieel toeleverancier voor het fijnere plaatwerk, en dat kan van alles zijn. We zijn actief in heel veel verschillende sectoren, ons eindproduct is vaak erg creatief en zichtbaar.

Vercaigne

Breulstraat 89 -8890Moorslede

Vercaigne NV realiseert voor U complete installaties voor o.a. de voedingsindustrie, de industriële en de farmaceutische industrie. Projecten startend van eenvoudige piping, een nutsleidingenverdeelnet, HD en CIP-installaties, RVS-constructies tot..

Ghesquiere Metaalwerken

Industrieweg 21 -8800Roeselare

Alle fijn metaalconstructies op maat. Ghesquiere Metaalwerken ghesquiere,metaal,metaalwerken,gits,roeselare,lassen,laswerk,zagen,zaagwerk,fresen,frezen,brandsnijwerk.

Algemene Metaalbewerkingen Vanhee

Ambachtenlaan 9 -8560Wevelgem

Van stukwerk tot middelgrote series. Met ons modern machinepark kunnen wij u snel bedienen.

N.v. Berle S.a.

Komenstraat 37 -8940Wervik

Berle Technologie is gespecialiseerd in metaalconstructies ; onderhoud en rivisies van machines Berle Technologie berle,metaalconstructie,metaalbewerking,inox,metaal,revisie,onderhoud,machines,lassen,plooien,snijden,engineering,west-vlaanderen,belgie

S.d. Metal

Keizersstraat 57 -8530Harelbeke

Anfora

Kauwentijnestraat 11 -8810Lichtervelde

Door middel van CNC-gestuurde draaibanken en machinecenters kunnen alle ferro-, non-ferrometalen en kunststoffen verspaand worden. Uiterst flexibele ingesteldheid van het bedrijf.

J. En H. Demeester

Vagevuurstraat(mar) 49 -8510Kortrijk

Met ruim 50 jaar ervaring staat Demeester N.V. garant voor perfect afgewerkt fijn metaalschrijnwerk met een decoratief karakter.