U zocht op: metaal plooien

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B.c.m. - Draaiwerken Metaal

Terbekehofdreef 67 -2610Wilrijk (antwerpen)

B.C.M.-Buelens Constructie Mekaniek uit Wilrijk is reeds jaren uw partner voor alle metaalbewerking.

Belgian Laser Company - Blc

Bredastraat 149 -2060Antwerpen 6

BLC uw partner in het Antwerpse voor precisie lasersnijden van plaatmateriaal, las- en montagewerk, plooien, boren, tappen, graveren, trommelen, glasparelstralen, enz. BLC FAST! is onze 24/24u expressdienst voor uw dringende stukken.

Beschermde Werkplaats Antwerpen

Kielsbroek 2 -2020Antwerpen

KUNNIG is een toeleveringsbedrijf: het doet wat ? vraagt :? van ondersteunende afwerkingsopdrachten tot grote fabricage-orders. Hiervoor mixt KUNNIG zijn sociale arbeidsbeleid met een commerci?le bedrijfsvoering. Dat maatschappelijk verantwoord ...

R. P. Detavernier

Helmstraat 57b -2140Borgerhout (antwerpen)

Metaalbewerking R.P. Detavernier staat garant voor een optimale kwaliteit en nauwkeurigheid. Voor al uw draaiwerk en freeswerk.

Graphic Laminating Systems

Neerlandweg 28 -2610Antwerpen

Graphic Laminating Systems heeft een geavanceerde technologische kennis met lamineren in de grafische industrie in de Benelux.

Metaalbewerking En Coating

Europark-oost 6 -9100Sint-niklaas

Als Vlaams familiebedrijf geven we op transparante & dynamische wijze vorm aan metaal. Ponsen, plooien of lasersnijden; we zijn uw one-stop-shop partner in plaatbewerking en oppervlaktebehandeling.

Euro - Rent

Bisschoppenhoflaan 633 -2100Deurne

Méér dan 30.000 machines zijn onmiddellijk beschikbaar voor aannemers, installateurs én doe-het-zelvers. Voor grote werken of een kleine klus adviseren wij u de meest aangewezen machine. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen die wij hanteren ...

Ag Coating

Hoeikensstraat 5 -2830Willebroek

AG Coating is gevestigd te Willebroek. Het werd opgericht door Guy Troch en Ann Leyers met als doel een hoogstaande kwaliteit en betrouwbare service te leveren in poedercoating-lakwerk aan de kleine en middelgrote constructeur en de particulier.

Tools & Dies

Eikenlei 157 -2960Brecht

Tools and dies is de Belgische marktleider op gebied van het aanmaken en onderhouden van matrijzen, zowel metaal als plastiek verwerkende. Wij hebben de mogelijkheid om naast Uw concept ontwerp uit te voeren, ook start of kleine lot productie te ...