U zocht op: metaal technieken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nederman

Bergensesteenweg 181 -1600Sint-pieters-leeuw

Nederman is een toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten in de sector van milieuvriendelijke technologieën. Wij zijn gespecialiseerd in industriële luchtfiltratie en recyclage-oplossingen.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.

Contimac

Z.5 Mollem 440 -1730Asse

Contimac is géspecialiseerd in de verkoop én service van professionele machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting voor de industrie-, bouw- en automotive sector.

Jungheinrich

Esperantolaan 1 -3001Heverlee

Reeds meer dan 50 jaar heeft Jungheinrich zich ontwikkeld tot producerende, logistieke dienstverlener. Dankzij deze ervaring kunnen wij onze klanten alles-omvattende oplossingen voor vrijwel elk logistiek vraagstuk aanbieden.FR Ch

Lasertek

Jubellaan 76 -2800Mechelen

Onze specialiteiten liggen in het domein van het industrieel versnijden van platen, buizen en profielen via CO2- lasers en hogedruk-waterstraalsnijmachines.Aangevuld en versterkt door bewerkingen zoals CNC-plooien, lasverbindingen en...

Spie Belgium

Rue Des Deux Gares 150 -1070Anderlecht

SPIE Benelux levert services en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en HVAC-techniek, energie, communicatienetwerken en spoorweginfrastructuur aan industriële, commerciële en institutionele klanten.

Manutan

Bergense Steenweg 1424 -1070Anderlecht

Manutan-Overtoom is marktleider in de bevoorrading van gebruiksgoederen voor industrie, magazijn, werkplaats en kantoor. Manutan-Overtoom levert een zeer breed productaanbod, scherpe inkoopprijzen en een persoonlijke dienstverleni

Veolia Nv-sa

Poincarélaan 78-79 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Dalkia België verzekert alle nodige comfort en veiligheid door het beheer van uw non-core activiteiten, en een gegarandeerde toelevering van nutsvoorzieningen en fluïdum.

Société N.c. Delta Techniek

Halvemaanstraat 14 -1060Sint-gillis (bij-brussel)

Solabel

Rue Charles Jaumotte 33 -1300Wavre